П`ятниця, 29.03.2024, 04:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Січень » 12 » ТИЖДЕНЬ
11:43
ТИЖДЕНЬ
Рік Олекси Гірника
Івано-Франківська обласна рада оголосила 2012–й роком УПА, НСОУ «Пласт», голови проводу ОУН Ярослава Стецька та Героя України Олекси Гірника.
Як зазначив голова Фундації імені Олекси Гірника Євген Гірник, «усі ці події та особистості – всеукраїнського масштабу. Тому логічно було би вшановувати їх на державному рівні, але, на жаль, заходи, пов’язані із відзначенням 100-річчя від дня народження Олекси Гірника, будуть проводитися на громадських засадах». За його словами, заплановані уроки пам’яті в школах області, поїздки школярів на Тарасову гору в Канів, перевидання книг про Олексу Гірника та відкриття оновленого пам’ятного знаку в Калуші. До речі, кошторисна вартість його реконструкції становить 124 тисячі гривень, які профінансовано на обласному рівні.
Для того, аби заходи із вшанування його батька не закінчилися тільки двома датами – 21 січня та 28 березня, Євген Гірник повідомив, що передбачено низку заходів, котрі будуть проводитися протягом всього року. Вони  будуть носити виховний і патріотичний характер.
Володимир БОДАК

Невже автобуси їздитимуть за графіком?

На всіх визначених зупинках громадського транспорту повинні бути таблички із зазначенням часових графіків руху автобусів міських маршрутів.
Принаймні, цього від департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку вимагає депутат міськради від «Фронту змін» Сергій Борзов. На його переконання, таблички із зазначенням часових графіків руху автобусів міських маршрутів повинні бути на всіх визначених зупинках громадського транспорту, а не лише на кінцевих (де, до речі, на табличках зазначені лише інтервали руху транспорту).
У своєму депутатському запиті, підтриманому сесією міськради, С.Борзов вимагає встановлення табличок із часовими графіками руху автобусів міських маршрутів на зупинках громадського транспорту впродовж двох місяців.
Однак, з огляду на те, що деякі автобусні маршрути залишаються недоукомплектованими рухомим складом, а окремі із затверджених міськвиконкомом маршрутів взагалі не функціонують, ідея реалізації законного права пасажирів на одержання достовірної і вичерпної інформації про графіки руху автобусів міських маршрутів в Івано-Франківську виглядає доволі примарною.
Наш кор.  
Переглядів: 773 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]