Середа, 24.04.2024, 06:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Травень » 6 » Тимошенко особисто «проінвентаризує» прикарпатських бютівців
15:26
Тимошенко особисто «проінвентаризує» прикарпатських бютівців
Як відомо, Івано-Франківська обласна рада «прославила» себе на всю Україну тим, що двічі не змогла зібратися, щоб висловити свою позицію щодо угод по Чорноморському флоту. І це незважаючи на те, що майже 100 зі 120 депутатів облради складають представники «Нашої України» і БЮТ. Керівники БЮТ, з 37-ми депутатів якого на сесії приходило 10-13, обіцяють зробити кардинальні висновки.

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко повідомила про намір у найближчі дні відвідати Івано-Франківську область, зібрати всіх депутатів і провести досить грунтовну розмову, щоб зрозуміти, хто з них сьогодні вже зрадив і хоче йти служити антиукраїнській владі, а хто готовий «ставати в колони за Україну». Про це вона заявила під час суботньої прес-конференції в Луцьку, відповідаючи на прохання оцінити ситуацію, що склалася в Івано-Франківській облраді, зокрема, і через неявку на сесію депутатів-бютівців.
«Оцінка тут однозначна, – сказала лідер БЮТ. – Депутати, які не з’являються, які зривають прийняття рішення, – це є люди, які виступили проти України, не кажучи вже про нашу політичну силу». Вона запевнила, що подвійних стандартів до таких партійців (мовляв, можеш не приходити, але підтримуй партію) не буде. «Ми проведемо цю інвентаризацію і очистимо наші ряди настільки, наскільки цього сьогодні потребують виклики, які стоять перед Україною», – пообіцяла Юлія Володимирівна.
За два дні до цього, на прес-конференції в Івано-Франківську лідер прикарпатських бютівців, народний депутат Дмитро Шлемко теж пообіцяв розібратися із депутатами, що без поважної причини не приходили на сесію. Таких, за його даними, виявилося дев’ять, і тепер їх заслухають на партбюро облорганізації «Батьківщина». Але вже зразу Д.Шлемко сказав, що вони не матимуть права кандидувати від БЮТ на наступних виборах. Як можна було зрозуміти з його слів, це, в основному, люди, причетні до ФПГ «Приват».
«Ми виправимо цю помилку і на наступні вибори у нас будуть зовсім інші люди. І я думаю, що ці люди уже ніколи не будуть керуватися меркантильними інтересами», – запевнив пан Шлемко.
Тарас Ткачук
Переглядів: 902 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]