П`ятниця, 19.04.2024, 10:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Травень » 5 » Тетяна Березіцька: «Мені подобається мода»
12:29
Тетяна Березіцька: «Мені подобається мода»
Тетяні Березіцькій – 17 років. Вона навчається в Тисменицькій загальноосвітній школі. Дівчина особливо любить такі предмети, як  хімію, біологію, українську та зарубіжну літературу.

Саме батьки помітили, що маленька Таня захоплюється малюванням. Спочатку дівчинка відвідувала Тисменицьку художню школу, потім вступила на навчання до Івано-Франківська. І ось уже протягом п’яти років вона займається в Івано-Франківській державній дитячій художній школі. Майже щодня весь пообідній час дівчинка проводить на заняттях, віддаючи всі сили рисунку, скульптурі та композиції.
Її педагог Галина Кузьмівна Щерб’як розповідає, що серед інших учнів Тетянку вирізняє творча обдарованість, працьовитість, старанність, відповідальність. І ці риси характеру юної художниці вже принесли дівчинці творчі здобутки і перемоги. Першу почесну грамоту Таня отримала за активну участь у конкурсі дитячого малюнка „Митниця очима дітей”.
Три роки поспіль –  у 2008-му, 2009-му, 2010-му – Тетяна  Березіцька була переможцем ІІІ-го (обласного) етапу  Всеукраїнського конкурсу учнівської  творчості  „Об’єднаймося  ж,  брати мої” у номінації „образотворче  мистецтво”.
2010 рік приніс дівчинці ще дві значні перемоги – ІІ-ге місце в міській олімпіаді з живопису серед учнів 3-х та 4-х класів художніх шкіл та шкіл мистецтв (м. Івано-Франківськ) та перемогу у ІV етапі  Всеукраїнського  конкурсу  учнівської  творчості  „Об’єднаймося  ж,  брати мої” у номінації  „образотворче  мистецтво” (м Київ). Диплом переможця міністр культури України вручав Тетяні на Чернечій горі у Каневі. І те, що високу нагороду вона отримала саме в такому знаковому для кожного українця місці, Таня називає одним з найяскравіших моментів свого життя. Крім того, завдяки цій перемозі дівчинка отримала можливість потрапити в літній табір „Артек”, де зустріла багатьох нових друзів.
Вже у цьому році Таня була учасником Міжнародного конкурсу „Ілюстрація до народної казки” (м. Херсон). А зовсім недавно дівчинка стала стипендіатом міського голови м. Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса.
В Тисменицькій загальноосвітній школі, де навчається Тетянка, адміністрація школи та класний керівник організували виставку робіт своєї учениці.
У майбутньому Тетяна Березіцька бачить себе дизайнером одягу. Вже незабаром вона вступатиме до Львівської національної академії мистецтв. Навчання в цьому закладі є поки що найбільшою мрією юної художниці.
„Мені дуже подобається мода, – розповідає Тетяна. – Цікаво робити світ яскравішим. Я мрію відкрити власну майстерню одягу і поступово стати постійним учасником різноманітних виставок модельєрів”.
Таня розуміє, що попереду в неї – важкий шлях, наповнений постійною працею. Але вона прагне пройти його, щоб досягнути своєї мети.
Любов Загоровська
Переглядів: 925 | Додав: bond | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]