П`ятниця, 29.03.2024, 17:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 26 » ТЕМА
09:28
ТЕМА

vox populi
Яким чином ви зберігаєте заощадження у цей непростий час?
Галина, підприємець:
– Ми з чоловіком мали заощадження в банку, забрали все і вклали у кілька земельних ділянок поблизу Івано-Франківська. Сподіваємось, як життя налагодиться, вони матимуть певну ціну. А банк, при нинішній ситуації, не знаєш коли і який збанкрутує. Працювали, працювали, – і можемо лишитись без нічого. А так хоч дітям буде на чому хату збудувати, якщо не вдасться вигідно продати.
Ігор, робітник:
– Я свої, з вашого дозволу, «заощадження» тепер, як і раніше, вкладаю у сплату комунальних послуг і купівлю продуктів для родини. Просто раніше моєї зарплати вистачало на довший період часу, а тепер все подорожчало, то стало скрутніше. Та я не нарікаю, аби війни не було, щоб перестали вбивати наших людей, то виживемо:  хіба нам вперше?
Валерія, перекладач:
– Великих заощаджень не маємо, але ті, що є, зберігаємо у доларах і вдома, бо банкам не довіряємо. Надіюсь, що все вляжеться, країна повернеться до нормального життя, тоді і банківська система відновиться. А зараз навряд чи хтось ризикне відносити гроші у банк. Хіба ті, у кого їх безліч.
Аня,  менеджер:
– Всі мої заощадження – це зарплата. Я не надто переживаю, що збанкрутую. Нехай у олігархів голова болить, тих, хто мільйони втрачають, чи то свої, чи награбовані, Бог їм суддя!!! А я тішуся кожним новим прожитим днем і дякую Богу за нього та молюсь, щоб наших хлопців не вбивали на Сході, щоб ця жахлива ситуація скінчилась і настав мир в Україні.
Василь, відеооператор:
– Я все, що міг, вклав у апаратуру, яка не сильно падає в ціні. Наприклад, об’єктиви та деякі інші технічні штуки. За кращих часів зможу їх продати, якщо ж ні – буду сам використовувати для роботи.  Ще купив дружині декілька якісних золотих прикрас. Не дай Бог, щоб довелось до таких часів дожити, щоб на хліб їх міняти. Так хочеться миру і спокою для всіх нас!
Опитував Тарас ЯКОВИН

Переглядів: 515 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]