Четвер, 28.03.2024, 21:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 4 » СУСПІЛЬСТВО
10:47
СУСПІЛЬСТВО

Руслан Марцінків:
«Спорткомплекс «Електрон» не може перетворитися на чергову скандальну забудову»
Івано-Франківська міська рада не допустила знищення спортивного комплексу «Електрон», який розташований у центральній частині міста, на вулиці Сахарова. Нещодавно споруда перейшла у власність однієї з місцевих будівельних фірм.
Представники спортивної громади міста неодноразово зверталися до місцевої влади з проханням не допустити закриття спорткомплексу. На одному з останніх засідань ради депутатська більшість втрутилась в ситуацію та доручила посадовцям міськвиконкому провести перемовини з новим власником. В результаті попередніх консультацій забудовник виявив готовність шукати компроміс з громадою.
Наступним кроком міськради на шляху до збереження СК «Електрон» у центрі міста став дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення ділянки спорткомплексу під обслуговування спортмайданчика. Таким чином депутати розраховують зупинити можливі наміри забудувати подвір’я спорткомплексу.
«Знаємо, що в Івано-Франківську є значна проблема зі спортивними спорудами. Особливо це стосується центральної частини міста. Тож сьогодні треба зробити все можливе, аби зберегти цей комплекс і належно його відреставрувати», — переконаний голова фракції «Свобода» у міській раді Роман Онуфріїв.
З ним повністю погоджується депутат Верховної ради Руслан Марцінків: «Левову частку відвідувачів «Електрону» складає студентська молодь та літні іванофранківці. Ціни на заняття в комплексі тут є найдешевшими – тож споруда має неабияке соціальне значення для громади. А за роки роботи у стінах спорткомплексу підготували десятки чемпіонів та призерів всеукраїнських змагань з різних видів», —  нагадує народний депутат.

 

Переглядів: 585 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]