Субота, 20.04.2024, 14:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Серпень » 18 » СУСПІЛЬСТВО
10:25
СУСПІЛЬСТВО

vox populi
Як ви готуєтесь до осінньо-зимового періоду на тлі складної економічної та політичної ситуацій в країні?


Олег, музикант:
– Ми нещодавно придбали невеличку електричну плитку для приготування їжі на випадок, якщо будуть перебої з постачанням газу, оскільки у нас лишень стаціонарна газова плита. А ще я замовив два невеликі причепи дров, хоча й живу у квартирі на 5 поверсі, але в мене є камін, і я зможу бодай якось прогрівати приміщення, аби діти не мерзли. На порядку денному лишилось придбати електричний бойлер для підігріву води і, думаю, зиму протримаємось навіть за скрути з газом.


Валерій,  підприємець:
– Я нічого особливого такого не роблю. Усе дорожчає щодня, але картопля вродила, та й дешева, треба буде на всю зиму закупити, а ще олії, круп, цукру солі, сірників і чаю. Я колись чув, що це обов’язковий набір як «заначка» на випадок, якщо би щось було не так. Гірше з пальним для машини – воно весь час дорожчає, але його не накупиш багато наперед і в землю не закопаєш на зберігання. Та я згоден і пішки ходити, аби ця війна закінчилась, щоб вороги забралися з нашої землі, щоб наших хлопців не вбивали на рідній землі і щоб мої діти та й усі люди зажили у мирі.


Сергій, робітник:
– Я нічого робити не буду, все завжди дорожчало, і ми якось жили, дасть Бог, і зараз проживемо. Це що стосується підвищення цін на продукти та на все інше. А щодо можливих перебоїв з газом… я сьогодні прочитав, що Словаччина готова поставляти газ в Україну вже з початку осені, тож, думаю, з газом теж проблем не виникне. Наша Україна велика і багата, ми разом вистоїмо, і ніякий ворог нас не здолає!


Наталя,   домогосподарка:
– Я посилено роблю консервації, заморожую всі придатні для цього овочі та фрукти, також гриби. У мене величезна морозильна камера і туди поміщається багато всього. Частину урожаю я зібрала з власного невеличкого городу, що біля хати, а все інше купую. Картоплі у мами в селі вродилось доста, тож голодувати зимою не будемо. Оскільки все дорожчає постійно, то ми закупили великими порціями цукор, борошно, крупи, олію. Думаю, не пропадемо. Щодо можливих перебоїв з газом – у нас є власна пічка у будинку, і ми можемо дровами її протоплювати, якщо буде така потреба.  


Віктор,  директор:
– Єдине, що я роблю,  – переводжу всі заощадження у валюту, частину в долари, частину у євро. Ви ж бачите, що робиться з гривнею! А всі ціни прив’язуються до у.о., тому, я вважаю, найзручніше мати ті гроші в у.о., щоб міняти і купувати все по потребі, тоді і втрат так не відчуєш. Але головне – щоб війна закінчилась, а все решта буде добре.

 

Переглядів: 619 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]