П`ятниця, 29.03.2024, 09:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 5 » СУСПІЛЬСТВО
08:43
СУСПІЛЬСТВО

Олександр Шевченко:
«Цього літа більше 1000 прикарпатських дітей буде оздоровлено в соціальному таборі «Буковель»
1 червня ТК «Буковель» розпочав сезон оздоровлення дітей. Для 247-ми школярів з Луцька відпочинок в Карпатах став можливим завдяки народному депутату України, голові Одеської ОДА Ігорю Палиці, який є ініціатором оздоровлення луцьких обдарованих дітей. Постійно допомагаючи лучанам, благодійний фонд Ігоря Палиці започаткував і активно реалізовує програму «Підтримка творчої та обдарованої молоді». Саме у межах цієї програми діти 10 днів відпочиватимуть у дитячому спортивно-оздоровчому таборі «Буковель».


«Щороку на Буковель приїжджають на оздоровлення тисячі дітей. Діти з Луцька вже не вперше відпочивають в Карпатах завдяки Ігорю Палиці. Це приклад відповідальності та патріотизму. Людина взяла на себе зобов'язання і виконуватиме їх допоки буде потреба в соціальних таборах. Що ж до Прикарпаття, то цього року, вже традиційно, з моєї ініціативи буде оздоровлено у соціальних таборах більше 1000 дітей», – розповів директор ТК «Буковель» Олександр Шевченко.
Також Олександр Шевченко зазначив, що кількість дітей, які оздоровлюються на Буковелі, з кожним роком зростає.
Діти мешкають у комфортабельних котеджах, групами від трьох до шести чоловік, харчуються у місцевих ресторанах, а щоб перебування в таборі було цікавим, 27 педагогів-організаторів запланували різноманітні розваги та майстер-класи.
«З дітками займаються педагоги  з різних куточків України, які мають за плечима досвід роботи в кращих таборах нашої країни. Кожен день буде різним. В програмі відпочинку спортивні змагання, творчі майстерні, інтелектуальні ігри, тематичні квести та різноманітні конкурси», – розповідає заступник директора із виховної роботи літнього табору «Буковель» Наталія Кавака.
За словами Наталі Каваки, оздоровлення дітей в таборі дає можливість не лише отримати фізичне оздоровлення, а й знайти нових друзів, розширити зв’язки із зовнішнім середовищем. Натомість досвідчені педагоги допоможуть розвинути почуття впевненості, соціальної свідомості, самоповаги та самоорганізації дітлахів.

Переглядів: 575 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]