Четвер, 25.04.2024, 17:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 19 » СПОРТ
09:46
СПОРТ

Молодий «Ураган»
Презентовано новий склад футзального клубу
Попри всім відомі проблеми, НФК «Ураган»  не зраджує собі, працюючи чітко за графіком. Як і планувалося, на початку цього тижня новий тренерський штаб на чолі з Іваном Скіцком окреслив коло футболістів, котрі будуть готуватися до нового чемпіонату країни. Наразі до нього увійшло 14 гравців, серед яких чотири «бронзові» призери останнього сезону.
Своєрідна презентація оновленої команди відбулася у вівторок в клубному офісі в урочистій атмосфері за присутності президента клубу Олександра Бубена, віце-президента Василя Костюка та виконавчого директора Олега Ковальського.
З числа старожилів продовжать виступи в «Урагані» його капітан Роман Кіндратів та Андрій Сімка. Останній, нагадаємо, виступає в команді з моменту її утворення. Також залишається в команді голкіпер Роман Колток (в Івано-Франківську з 2011-го року). Четвертим представником тепер вже колишньої «основи» є Орест Боргун. Керманичі клубу не проти залишити в рідних пенатах ще одного місцевого вихованця – Тараса Королишина, однак остаточної відповіді від нього ще немає.
Відтак новий наставник «драконів» Іван Скіцко вніс до складу «Урагану» прізвища десятьох вчорашніх дублерів. Наймолодшому - 18 років, а найстаршому - 21. П’ятеро з них (Зварич, Баланик, Рудавець, Горбатий і Корсун) провели в «Урагані-2» обидва першолігові сезони, решта – дебютували в минулій першості. Найпізніше це зробив Юрій Ковельський, у січні цього року.
Щодо географії гравців, то Горбатий, Баланик і Корсун є вихованцями місцевих спортшкіл. Шестеро розпочинали кар’єру на Львівщині, а Антон Лясковський перебрався на Прикарпаття з Житомирщини.
Президент "Урагану" Олександр Бубен, коментуючи подію клубній прес-службі, зауважив: «Я думаю, що все йтиме крок за кроком якісно та прогресивно, і ми матимемо яскраву команду, яка буде демонструвати видовищну гру, й "Ураган" досягне того рівня могутності, якого від нього очікують вболівальники».
До речі, напередодні в інтерв’ю одному з інтернет-видань, керівник «Урагану» поряд з певними фінансовими труднощами озвучив ще одну причину кардинальних змін у клубі - неетичні вчинки тренерського складу та частини гравців. «Тренерський склад і частина гравців зробили все, щоб не стати чемпіонами», - зауважив він. Розвивати тему президент клубу, втім, не став.  
Головний тренер команди Іван Скіцко зізнався, що його переповнюють радісні почуття. «Чесно кажучи, очолити «Ураган» мріяв, але не сподівався, що все відбудеться так швидко і несподівано. Щодо гравців, то тренерський склад дав їм великий аванс довіри. З цими хлопцями я пропрацював два роки, тому знаю їхні переваги та недоліки. Звісно, що "мінуси" будемо коригувати, але я вірю, що нас чекає велике майбутнє».
Підготовку до нового сезону «Ураган» планує розпочати 14 липня. З 20 липня команда готуватиметься у вже обжитому «драконами» приморському селищі Кароліно-Бугаз на Одещині. Наразі всі з нетерпінням чекають наступного тижня. 27 червня виконком Асоціації футзалу України мав би визначитися з формулою проведення наступного чемпіонату.
«Перед нашими гравцями завжди буде стояти завдання перемагати в кожному матчі, - зазначає Олександр Бубен. - Вірю в те, що молодь, яка мала можливість два роки грати на рівні першої ліги, швидко адаптується до вимог Екстра-Ліги, і ми побачимо "Ураган" у всій красі. Сподіваємося, що наступний сезон розпочнеться у вересні 2014 повноцінно і під мирним небом...»
«Ураган» в сезоні 2014-15 рр.
Воротарі
Роман Колток (1987)
Віталій Біров (1994)
Польові гравці
Роман Кіндратів (1978)
Андрій Сімка (1983)
Орест Боргун (1990)
Тарас Рудавець (1992)
Михайло Зварич (1992)
Юрій Ковельський (1992)
Ігор Корсун (1993)
Антон Лясковський (1994)
Павло Миколюк (1994)
Мар’ян Пелех (1995)
Василь Баланик (1995)
Юліан Горбатий (1995)
Головний тренер - Іван Скіцко
Тренер - Ярослав Ватаманюк


Добірку підготував  Володимир ГОРОЩАК

Переглядів: 525 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]