Вівторок, 23.04.2024, 08:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 3 » Спекотний фінал: Кубок Івано-Франківщини залишився в Коломиї
21:53
Спекотний фінал: Кубок Івано-Франківщини залишився в Коломиї
За традицією,                  у День незалежності визначився черговий володар Кубка         Івано-Франківщини.            Ним вдруге поспіль стали «Карпати» з Коломиї.     У вирішальній грі покутяни здолали лідера чемпіонату –     «Карпати» з Яремче.
Суперники зустрілися вдруге за тиждень. У рамках чемпіонату області перемогу в рідних стінах святкували яремчанці (3:1). За кілька днів на франківському стадіоні «Наука» коломияни реваншувалися – 2:1. Тим самим вони зберегли за собою почесний трофей, здобутий торік у двобої з «Ясполем» (3:1 у Калуші).
Всі голи були проведені до перерви. Причому, майбутнім тріумфаторам довелося відігруватися. Із цим завданням вони впоралися, на диво, швидко. Впродовж 20-ти хвилин «дублем» нагадав про себе один з кращим бомбардирів обласних змагань Андрій Нестерук. Другий тайм, зморені сильною спекою, суперники провели «без воріт».
Відзначимо, що яремчанці вперше поступилися у фінальній зустрічі турніру. У 2007-10 рр. вони почергово переграли «Цементник» з Ямниці – 3:0, «Дельту» з Гвіздця – 2:0, снятинський «Спартак» – 8:0 і франківський «Тепловик» – 3:1. Окрім того, Поразка на «Науці» перервала 25-матчеву безпрограшну серію «курортників» в офіційних змаганнях. Востаннє вони програвали ще в жовтні 2010-го...
Відтак лідер чемпіонату втратив нагоду покласти медалі в кубок області. А от чи покладуть у нього щось коломияни, ще невідомо. Наразі вони перебувають за межами чільної трійки, поступаючись у боротьбі за другу-третю позиції брошнівським «Кроно-Карпатам» і богородчанському «Газовику».
В минулому турі згадані команди зійшлися в очному двобої у Брошневі. І знову, як і в недавньому поєдинку з яремчанськими «Карпатами» (0:1), господарі залишили ворота суперників «сухими». Щоправда, свої цього разу теж зберегли…  
З-поміж інших матчів 19-го туру, що пройшов без участі фіналістів кубка, відзначимо чергову невдачу угринівського «Сокола». Нагадаємо, під маркою цієї команди зібрані гравці, котрі готувалися до сезону у складі франківського «Прикарпаття». В Снятині угринівці не зуміли відіграти м’яч, пропущений вже в дебюті зустрічі. Натомість потішив своїх прихильників «Калуш». Підопічні Юрія Маляра, розгромивши вдома «Битків», перервали власну 11-матчеву серію без перемог. Вона тяглася ще з 9 травня.
…Навіть по завершенні розіграшу Кубка Івано-Франківщини вболівальникам не вдасться зосередитися винятково на поєдинках чемпіонату області. «Карпати» з Яремче і Коломиї паралельно змагатимуться на всеукраїнській арені. Зокрема, яремчанці вчора стартували у розіграші аматорського Кубка України. В 1/8 фіналу їм протистоїть «Збруч» з Волочиська (Хмельниччина).
Переглядів: 714 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]