Четвер, 25.04.2024, 21:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 14 » СОЦІУМ
21:19
СОЦІУМ
Найдорожче – життя дружини
Іванофранківець Олександр Корбіч просить допомогти врятувати його другу половинку

Любов – безмежне почуття. Втім, спізнати сповна його прояв подеколи доводиться не у найприємніші моменти життя. Недаремно ж кажуть, що справжній друг пізнається в біді. Таким другом для Марії Шевчук став її чоловік Олександр Корбіч. Коли вони тільки познайомилися, то Олександр знав про хворобу Марії. Відрадно, що чоловік не опустив руки і не залишав дружину наодинці із її стражданнями у той момент, коли вона цього справді потребує. Тепер Олександр переконаний, що її життя і здоров’я залежить від того, наскільки він зможе їй допомогти. Тому й старається віддати все заради неї – єдиної на світі.


Як тільки жінка захворіла, вона, як і більшість людей, не хотіла, щоби про її недугу знали. Але тепер вона розуміє, що без допомоги людей їй не обійтися.
Хвороба Марії Шевчук – наче страшний сон чи історія із телесеріалу, раптове погіршення стану здоров’я змусило Марію та її чоловіка зрозуміти, що відтепер їхня доля перебуває у Божих руках і залежить від людського милосердя.
Коли Олександр привіз дружину до лікарні без свідомості, то лікарі сказали, що вона жити не буде. Але Олекісандр впевнено продовжував вірити у Божу силу і відповів лікарям, що не вони керують людським життям, а Бог.
У важкому стані, без свідомості жінка провела декілька днів, а коли опритомніла, то Олександр намагався не відходити від неї, допомагав їй у всіх потребах.
«Лікарі сказали, якщо я буду біля неї і буду її підтримувати, то це допоможе Марії триматися», – тихо зітхає чоловік. У його очах видно смуток, біль і втому, бо спить він лише по 2-3 години на добу. Олександр намагається постійно тримати під своїм контролем стан здоров’я Марії. Йому навіть довелося заради цього залишити роботу. Тепер у нього одна робота – він просить людей відгукнутися на чужу біду і допомогти врятувати життя.
Мрії про щасливе життя у власному будиночку десь у селі розвіялися, мов туман. Усі відкладені для цього гроші вже давно витрачені на дороге лікування. Чоловік навіть змирився із тим, що його маленька сім’я не матиме свого власного куточка, зі сльозами на очах він зізнається: «Я не шкодую втрачених грошей, мені найбільше шкода дружини, котра у 41 рік просить, що хоче жити». Таке прагнення Марії для нього не випадкове. Смерть близької людини вже заглядала в оселю Олександра, його перша дружина померла від раку крові.
Не один раз Олександра можна було побачити зі скринькою на «стометрівці». За день таким чином міг зібрати в середньому п’ятдесят гривень. Інакшого виходу в чоловіка просто не було. «Але ж я не міг стояти щодня, бо треба було йти в лікарню до дружини», – бідкається чоловік.
Як переконує Олександр, лікарі обіцяють, що у Києві можуть відновити печінку Марії на 70-80 відсотків і продовжити її життя хоча б на 20 років.
Зараз стоїть питання операції в Києві вартістю від 150 до 200 тисяч гривень. Треба найперше лікувати цироз печінки, крім того, у жінки цукровий діабет та виразка шлунка. Загалом же у виписці із медичної картки діагноз жінки займає майже півсторінки друкованого тексту.
Чоловікові вже телефонують із Києва і запитують про час проведення операції. На жаль, Олександр змушений відтерміновувати час проведення операції. Причина криється тільки у нестачі коштів. Тому він знову і знову звертається до всіх небайдужих людей, щоби допомогли врятувати життя єдиної близької людини.
Олександр плекає надію на те, що його Марія одужає. Тоді він, не зволікаючи, готовий офіційно одружитися з нею і взяти церковний шлюб.
Сьогодні Марії Шевчук трохи легше, проте вона майже щодня відвідує поліклініку. Без медичних процедур жінка не в змозі повноцінно жити.
Чоловік Олександр зараз задоволений тим, що допомога людей виявилася немарною. Втім, лікарі не радять передчасно радіти, бо покращення може бути короткотерміновим.
На допомогу від родичів подружжя не розраховує. Олександр зізнається, що краще зрозуміти біль сім’ї можуть тільки ті люди, котрі допомагають перенести біль щирим словом, доброю порадою та пожертвою заради здоров’я дружини Марії.
«Ми щиро вдячні за матеріальну допомогу депутатам, священикам, лікарям гастроентерологічного відділення Обласної клінічної лікарні та лікарні на вулиці Мазепи, які лікували і рятували життя дружини, а також дякуємо засобам масової інформації, котрі допомагають у зборі коштів на лікування. Божої вам ласки, здоров’я і довгих років життя», – з вдячністю звертається Олександр до усіх добрих і милосердних людей, котрим небайдужа доля його хворої дружини.
Володимир БОДАК

Просимо небайдужих людей допомогти у зборі коштів на довготривале дороге лікування та складну операцію в Києві важкохворій
Шевчук Марії Романівні.
Діагноз: криптогенний цироз печінки.
Наші реквізити:
Приватбанк: МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570, р/р 29244825509100
Номер картки – 4405885823068256
Ідентифікаційний код – 2351216051
Для чоловіка Корбіча Олександра Івановича
Тел. 099-047-32-82

Переглядів: 706 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]