Четвер, 28.03.2024, 19:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Червень » 4 » Щось тут не чисто?..
08:52
Щось тут не чисто?..
Міська влада в черговий раз має намір взятися за наведення порядку зі сміттям у всіх його проявах. Нещодавно міський голова Віктор Анушкевичус дав вказівку комунальникам додатково встановити на вулицях та площах, у скверах і парках нові урни для сміття з попільничками, а минулого тижня служби, які контролюють комунальників, здійснили рейд з обстеження стану контейнерів для сміття та контейнерних майданчиків на території житлово-експлуатаційних організацій №№ 1, 6 та №8.
Про результати поінформувала начальник служби оперативного реагування міськвиконкому Тетяна Клочко. А вони не зовсім втішні. Майданчики не обладнані, контейнери не відремонтовані і не пофарбовані. Перевізники після себе не прибирають. «Якщо перевізники не виконують або не в повній мірі виконують покладені на них обов’язки, то треба ставити питання про доцільність», — вважає заступник міського голови Зінаїда Федорук. «Якщо в середньому по містах за вивезення сміття одна людина платить чотири гривні, то в нас це коштує шість гривень 41 копійку, а невдовзі буде ще дорожче», — підкинув дров у вогонь начальник управління економічного та інтеграційного розвитку міськвиконкому Богдан Білик. «Ми купували і встановлювали нові контейнери, будували нові контейнерні майданчики, погоджували перевізникам тарифи, тому вже найвища пора, щоб в цьому питаннні був порядок», — переконана Зінаїда Федорук.
Нагадаємо, що за останній час в місті побудували 60 нових контейнерних майданчиків та закупили 800 контейнерів. Програма будівництва контейнерних майданчиків продовжуватиметься й надалі. Наразі в місті їх налічується 200, але є необхідність спорудження нових. Свого часу попередній керівник міськжитлокомунгоспу Петро Косюк говорив, що в центральній частині міста доцільно контейнерні майданчики для сміття споруджувати під землею. А всі контейнери мали передати на баланс тим організаціям, які вивозять сміття. Вони ж мали б їх і прибирати після завантаження сміття в сміттєвози. Щоправда, досі ці питання остаточно не врегульовані.
Хвалимир Владів
Переглядів: 989 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]