Четвер, 28.03.2024, 22:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 8
Гостей: 8
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 7 » ПРОЕКТИ
10:59
ПРОЕКТИ
Результативна співпраця 

1 лютого секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко в рамках прес-туру здійснив об’їзд об’єктів за результатами реалізації Першого міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в місті Івано-Франківську.

Метою конкурсу було залучення громадськості до вирішення проблем життя в Івано-Франківську.
Відповідно до положення, учасниками конкурсу були громадські організації, органи самоорганізації населення, сільські ради сіл Крихівці, Вовчинець, Микитинці, Угорники, Хриплин, які  подали проект або програму розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства.
Як коментує секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко, подібні конкурси згуртовують та організовують громаду. «Конкурс був розділений на три номінації. Для прикладу, на конкурс для органів самоорганізації населення було подано 15 проектів, які й отримали перемогу та отримали фінансування з міського бюджету на реалізацію свого задуму. Цього року ми продовжимо цей конкурс. Сподіваюсь, бажаючих взяти участь та поборотися за перемогу виявиться ще більше», – зазначив Микола Вітенко.
Таким чином під час прес-туру було презентовано два дитячих майданчики за адресами: вул. Федьковича, 7 та Ленкавського, 9. Окрім того, у селі Крихівці оглянули комплекс вуличних тренажерів для дітей та молоді. Такий подарунок до вподоби усім мешканцям: і найменшим діткам, і їх батькам.
Що стосується житлового фонду, то відвідали будинки за адресами: Вовчинецька, 198 б, Миколайчука, 11, Франка, 36. Зокрема, за першою адресою з міського бюджету було виділено майже 12,5 тис. грн. на ремонт підвального приміщення елеваторного вузла централізованого теплопостачання.
У будинку 12 на вул. Бандери відремонтовано сантехнічні системи, на що також було виділено майже 12,5 тис. грн.
Не приховували свого задоволення і жителі будинку 11 на вул. Миколайчука та 36 на вул. Франка, де завдяки проекту вдалося замінити вікна у під’їздах. «Насправді дуже втішена таким конкурсом, бо з його допомогою вдається реалізувати багато задуманого. А вже, якщо така можливість випадає, то будемо брати участь і в цьому році. Бо хто, як не ми самі, повинні бути зацікавленими у вирішенні власних проблем», – коментує Ольга Ровенко, автор проекту будинку 11, що на вул. Миколайчука.
«Результати реалізації цього конкурсу є яскравим свідченням співпраці влади та громади. Сьогодні ми побачили очевидні результати такої взаємодії», – наголосив «свободівець» Микола Вітенко.  

Переглядів: 670 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]