Четвер, 28.03.2024, 22:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 13 » ПОЛІТИКА І ЕКОНОМІКА
11:26
ПОЛІТИКА І ЕКОНОМІКА
Бойкот російських товарів…


Народний депутат від ВО «Свобода» Руслан Марцінків звернувся до голови Верховної Ради України – виконувача обов'язків Президента України Олександра Турчинова та Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з вимогою вжити заходів для припинення співпраці органів державної влади України, державних підприємств і підприємств із державною часткою власності з російськими фінансовими установами, банками та їхніми філіями в Україні.
«В умовах політичної та військової агресії Російської Федерації супроти України, спрямованої на порушення суверенітету і територіяльної цілісности Української держави це рішення є необхідним не тільки з точки зору національної гідности, а перш за все державної безпеки», – зазначив народний депутат.
Зокрема, на думку націоналіста, неприйнятним є продовження фінансового обслуговування Верховної Ради України дочірньою структурою російського «Альфа-Банку». Бойкот російських товарів та послуг має розпочинатися з органів державної влади. Таку позицію влади, безумовно, підтримає український народ», – інформує прес-служба ВО «Свобода».

Ми не продаємо made in Russia


А тим часом бойкот російських товарів вже оголосили в Івано-Франківську. З полиць магазинів трьох найбільших торговельних мереж міста зникла російська продукція. У «чорному списку» опинилися здебільшого відомі російські марки алкоголю, чаїв та побутової хімії.
Власники мереж запевняють, що бізнесу бойкот – не завада, адже російських товарів на полицях було менше 10 відсотків. Містянам такий крок припав до душі. Вони переконані, що економічний бойкот допоможе вітчизняним виробникам. Ось як прокоментували таке рішення підприємці та мешканці міста в коментарі «5 каналу».
Оксана Столярчук, виконавчий директор магазину: «Ми з сьогоднішнього дня відмовилися від приймання будь-яких товарів російського виробництва, ми знімемо ті залишки, які маємо».
Ростислав Кукурудз, власник мережі магазинів: «Отже, від сьогодні ви не зможете купити російський алкоголь, ви не зможете купити напої, а також товари побутової хімії. Мета зрозуміла, мета – підтримати Україну».
Олег Литвиненко, мешканець Івано-Франківська: «В принципі, в нас дуже багато продукції хорошої і нашої, яку виготовляють в Івано-Франківську, в Україні».
Валентина Михайлівна, мешканка Івано-Франківська: «З Росії везти – це платити за те, шо привезли, накрутку зробити, плюс ще ПДВ. Дешевше купити своє».
Переглядів: 697 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]