Четвер, 25.04.2024, 14:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 11 » ПОЛІТИКА
11:11
ПОЛІТИКА

vox populi
Чи сподіваєтесь ви позитивних змін в Україні після позачергових парламентських виборів?
Маргарита, модель:
– Я не думаю, що буде краще, боюсь, аби не гірше. Адже на піку політичної популярності до парламенту можуть пройти чимало радикально настроєних гарячкуватих людей на зразок Ляшка,  і вони, боюсь, не зможуть мислити тверезо і виважено. Крім того, Президент зміцнить свою владу на всіх рівнях, і буде все, як при Януковичу.
 

Олег,  підприємець:
– Великих змін я не очікую. Пройдуть до парламенту все одно ті, хто має гроші. А незаможним, хоча і дуже розумним людям пройти туди важко.  Але все ж таки я вірю, що в Україні є багато розумних і небайдужих людей, і тому зміни на краще рано чи пізно відбудуться і в нашій країні.
 

Тимофій, робітник:
– Я думаю, що позитивні зміни відбудуться обов’язково.  Скільки ж ті українці вже мають бідувати, адже ми нічим не гірші від інших народів! Я давно мріяв, щоб український парламент очистився від тої комуністичної зарази з сатанинською ідеологією, яка породжує тотальну бідність, убозтво розуму та всіляке інше зло. Дуже сподіваюсь, що новий парламент буде без комуністів.


Вероніка, викладач:
– Я вірю, що мужній український народ, який зміг обрати Президента, абсолютною більшістю думаючи однаково в цьому плані, зможе навіть у такий нелегкий час вірно зорієнтуватись і обрати тих, хто насправді вболіває за Україну. Високої думки я і про Турчинова та Яценюка. Вірю, що новий парламент в одній команді з такими політиками зможе ефективно виводити Україну з усіх видів кризи.


Степан, водій:
– Я думаю, що все буде добре. Погано в нас вже було, і дуже погано теж. Але я вірю, що українці різних конфесій недаремно моляться разом за Україну навіть на вулицях і на площах, і в спеку і в негоду. Тому знаю, що Бог може підняти Україну з колін і дати їй нове життя, на радість усім українцям та нашим друзям з інших народів. Думаєте, це неможливо? Тоді пригадайте, як чи не за один день без війни і крові зруйнувалась велетенська машина на ім’я Радянський Союз!

 

Переглядів: 581 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]