Вівторок, 23.04.2024, 10:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 12 » ПОЛІТИКА
10:11
ПОЛІТИКА

vox populi

Чи поїдете ви цього літа відпочивати у Крим?
Аня, художник:
– Я багато років підряд їздила відпочивати у Крим, але цього літа не поїду. Я там завжди зупинялась у друзів, а тепер вони переїхали до Києва через анексію Криму Росією. Після приходу окупантів на півострів мої друзі не захотіли жити там, навіть збирались продати квартиру. Крім того, тепер дорого їздити у Крим. Раніше можна було автомобілем, а тепер і пальне дороге, і через окупантські закони ціни на все зросли…

Віктор, працівник культури:
– Звичайно, не поїду. Українцеві, надто з Західної України, зовсім не варто туди їхати. Там стільки ненависті до українців і до всього українського, що можна живим не повернутись, не те, що не відпочити. Як почують українську мову окупанти, а ще дізнаються, що з Івано-Франківська, – хто зна, що їм у голову збреде? Для чого ризикувати життям, якщо є багато гарних місць для відпочинку і без Криму?

Валерій, водій:
– А хіба це можливо зараз? Адже це вже не українська територія, а тимчасово окупована. Колись ми з друзями щоліта їздили на автомобілі у Євпаторію, нам там дуже подобалось відпочивати, і не дуже дорого виходило. Треба конче повернути Крим нашій Україні.

Олег,  будівельник:
– Звісно, не поїду. Треба бути відчайдухом, щоб тепер їхати у Крим відпочивати. Вони хотіли бути без України, то хай тепер тішаться і російським прапором, і порожніми базами відпочинку. Просто щиро шкода тих українських патріотів, що були і є в Криму. Вони стали заручниками подій. Якби я мав родичів, то, можливо, поїхав би, а так – нізащо.


Уляна,  домогосподарка:
– Я цього літа не поїду відпочивати ні в Крим, ані в інше місце: грошей на це не вистачить просто. Комунальні послуги подорожчали, продукти також. А зарплата лишилась на тому ж рівні, а дітей треба якось годувати, одягати і до школи знову збирати. Так що будемо відпочивати вдома, ходитимемо на річку, а потім – до лісу по гриби та ягоди.


Валентина,  підприємець:
– Я в Крим точно не поїду, нехай там російські солдати відпочивають. У нас є родичі на Волині, живуть поблизу шацьких озер, то поїдемо туди відпочити – це і не так далеко, і не так дорого, і без москалів… Також маємо поруч Карпати, треба бодай декілька днів там провести, адже до нас приїздять друзі зі східної України, з Києва. І всі їдуть в Карпати, а ми тут, поруч, і не завжди цінуємо те, що маємо.
Опитував Тарас ЯКОВИН

Переглядів: 637 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]