П`ятниця, 26.04.2024, 12:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 9 » Подарунок або знижка
13:20
Подарунок або знижка
Під завісу старого року автодилери поспішають запропонувати покупцям новорічні акції

З настанням зимового періоду автомобільні підприємства активізуються і готують цікаві пропозиції для залучення покупців. У час, коли великі й малі магазини світяться вдягненими у новорічні атрибути вітринами, автодилери заманюють своїх потенційних клієнтів або ж зниженими цінами, або ж подарунками.
Особливо актуальними          подарунками для авто-         мобілістів є комплект зимових шин, або ж знижки на антикорозійну обробку, килимки в подарунок, тобто пропонуються такі подарунки, які дійсно можна віднести до категорії першої необхідності. А на деякі моделі автодилери знижують ціни.


Не відстають і підприємства, що надають сервісні послуги на автомобілі. Крім того, що ціни на обслуговування знижуються, діють і спеціальні акційні пропозиції. Скажімо, найбільше в Івано-Франківській області підприємство з реалізації автомобілів і надання сервісних послуг ПАТ «Івано-Франківськ-Авто» пропонує своїм клієнтам взяти участь в акції «Впевнено в зиму». Продіагностувати своє авто можна за спеціальною пропозицією.
Як зазначає в.о. заступника генерального директора з продажу ПАТ «Івано-Франківськ-Авто» Анастасія Боднарчук, досвід показує, що саме акційні передноворічні пропозиції і є основним інструментом залучення клієнтів: «Адже в покупця в цей час чітко сформована думка, що якщо він купує в передсвятковий період будь-що – чи то техніку, чи то мобільний телефон, чи автомобіль – йому гарантовано буде подарунок чи знижка. Тому продавці йдуть назустріч і максимально стараються догодити покупцю,  а покупець, у свою чергу,  поспішає придбати необхідне за прийнятною ціною».
Напередодні Нового року, наприклад, покупцям автівок Lanos і Sens гарантується дисконтна картка «CarMan@CarWoman» вже з максимальною знижкою 7% на подальше сервісне обслуговування в офіційній дилерській мережі УкрАвто. Один з лідерів автокредитування «Астра Банк» надав спеціальні акційні умови по кредитах.
До речі, ЗАЗ Lanos вже п’ятий рік поспіль є найпопулярнішим автомобілем в Україні. На сьогодні вартість автомобілів Ланос починається від 68 тис. грн., а Сенс – від 58400 грн. Новорічна пропозиція – це можливість не лише придбати ці авто, а й отримати пакет переваг.
Наприкінці листопада стартувала новорічна акція і для одного з найпопулярніших автомобілів в Україні –  Chevrolet Aveo. В рамках цієї акції можна придбати модель Chevrolet Aveo в кредит без обов’язкового страхування КАСКО. Тільки напередодні Нового року і Різдва вигідні умови від «Астра Банку» дозволять зекономити до 10% вартості авто при купівлі в кредит. При цьому доступними є як сімейний седан, так і молодіжний хетчбек. Між іншим, оновлений Aveo хетчбек вже не перший рік входить у трійку найпопулярніших хетчбеків України в 2010 році. Ціна хетчбека з механічною КПП абсолютно конкурентна і стартує від 99680 грн. В цю вартість вже включені подушка безпеки, кондиціонер, центральний замок, передні електросклопідйомники, електропривід  бокових дзеркал з підігрівом, гідропідсилювач керма, кермова колонка, що регулюється по висоті. Седан в такій же комплектації коштує 104640 грн., а мінімальна ціна – від 92960. Цікаво, що саме цей автомобіль в номінації «Співвідношення ціна–якість» в рейтингу «Автомобіль року в Україні» став переможцем.
У дилерській мережі офіційного дистриб’ютора автомобілів Chery в Україні – компанії «Сі Ей Автомотів» упродовж грудня діє спеціальна пропозиція від одного з банків-партнерів групи компаній УкрАвто на придбання цих автівок у кредит. Перевагами акційного продукту  можна вважати розмір передоплати, що складає від 15% вартості. Це при звичних 25 відсотках. Спеціальна пропозиція передбачає також достатньо довгий термін кредитування: від 12 до 60 місяців, а процентна ставка становить 0,01% річних у гривні. Наприклад, якщо потрібен паркетний компактний SUV, то при 35 відсотках передоплати щоденний платіж для моделі Chery Tiggo складе 59 грн. за день. 
Свої новорічні подарунки приготували й дилери автомобілів вищого класу. Приміром, «Торговий дім – НІКО» офіційний імпортер MitsubishiMotors в Україні, повідомила про продовження акції «Життя прекрасне» до 31 грудня. «Краща пропозиція осені користувалась величезною популярністю. Саме тому прийняли рішення продовжити термін її дії. Тим, хто придбає моделі  Mitsubishi Lancer X або Mitsubishi Outlander XL 2010-го модельного року, на вибір пропонуються три подарункові пакети вартістю до 16 тис. грн., – зазначає директор департаменту маркетингу і реклами компанії «Торговий дім – НІКО» Ярослав Вовк. Для покупців моделі Mitsubishi Lancer X – це пакети «Зима», «Безпека», «Сервіс»; для покупців моделі Mitsubishi Outlander XL – «Все включено», «Мультимедіа», «Сервіс».
Офіційний імпортер і дистриб’ютор Mazda в Україні ДП «Авто Інтернешнл» підготував свій новорічний подарунок. Зокрема, і в івано-франківському автосалоні «Мазда» (ТзОВ «Сага») у грудні можна придбати за спеціальними цінами модель Mazda2 лімітованого складу. Ця модель тепер коштує 148500 грн. Крім того,  є спеціальні кредитні пропозиції. Купивши автомобіль Mazda, його власник отримає, зокрема, безкоштовну підтримку Mazda Assistance (допомога в дорозі) упродовж двох років з моменту придбання.
Експерти автомобільного ринку сходяться на думці, що продажі значною мірою залежать від гарних пропозицій. Новорічні сюрпризи завжди були великим стимулом для покупців. Тож поспішайте в автосалони – а раптом вас зацікавить те, на що раніше ви не звертали ніякої уваги. Новорічні подарунки – це ж так приємно!
За матеріалами інтернет-видань підготувала
Наталка Стрілець 
Переглядів: 962 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]