П`ятниця, 19.04.2024, 22:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 30 » Підсумовуючи прожите
12:21
Підсумовуючи прожите
Напередодні нового 2011 року в останньому цьогорічному номері „ЗК” читайте рейтинг подій та особистостей Прикарпаття, які визначали наше життя у політичному, бізнесовому та соціально-культурному сенсі у році 2010-му.

Рік Тигра, що минає, був у  житті країни і прикарпатців  надзвичайно напруженим, бурхливим та багатим на політичні, економічні, культурні й спортивні події. Це був рік перемог і поразок, успіхів і невдач, партнерства і розбрату. Проживши цей відрізок нашої історії у такому вирі, суспільство обов’язково оглядається назад, щоб підбити підсумки, винести уроки і впевнено подивитися у майбутнє. 
Саме тому редакція газети „Західний кур’єр” вперше подає широкий рейтинг подій та особистостей нашого краю, які впливали на наше життя, добробут, щастя,  реалізацію у праці, навчанні, коханні... Це рейтинг за версією „ЗК”, однак, готуючи його, журналісти газети опитали чимало експертів та аналітиків з різних сфер нашої життєдіяльності. Тож його можна назвати як суб’єктивним, так і об’єктивним однаковою мірою.
Отже, за  версією „ЗК”, політичний  рейтинг включає в себе такі номінації, як „подія року”, „перемога року”, „поразка року”,  „нове ім’я року”, „політик року”.  Чи може заінтригувати вас, що ж таке „перемога року”? Чия вона? Хто кого переміг, чи, можливо, переміг насамперед себе? І хто відкрився нам у номінації „нове ім’я” й чи можливо чекати від цієї особи новацій у майбутньому?
У кілька сторінок вмістився наш бізнес-рейтинг. Журналісти намагалися побачити економічний розвиток нашого краю крізь призму успішних підприємств і підприємців, які наперекір багатьом негараздам зуміли відстояти свій бізнес, своє право займатися власною справою та ще й мати прибутки, відкривати нові робочі місця, наповнювати бюджети, залучати власні й іноземні інвестиції.
Людині важливо мати хліб і до хліба. Наше життя важко уявити собі без культурної, духовної складової. Тому до рейтингу потрапили кращі прикарпатські митці, літератори, медики, освітяни, спортсмени. Це люди, якими справді пишається Прикарпаття, і ми раді, що вони живуть у нашому краї. 
Історію творять люди. Пам’ятаймо про це. Кожен з нас, цеглинка до цеглинки, будує своє майбутнє. А всі разом ми будуємо нашу країну. Якою ми хочемо бачити її – такою й будуємо. Тож додамо до її фундаменту своєї мудрості, до її стін – свого таланту і тепла. Тоді країна наша розквітне й стоятиме міцно вже в іншому рейтингу – на високій сходинці серед розвинутих, цивілізованих держав, де поважають права і свободи кожного громадянина, де кожен піклується про добробут своєї нації.
З Новим 2011 роком вас,   краяни!
Переглядів: 1012 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]