Середа, 24.04.2024, 11:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Червень » 17 » Оновлення країни почнеться восени?
09:59
Оновлення країни почнеться восени?
Екс-голова СБУ Валентин Наливайченко, який з однодумцями започаткував Громадську ініціативу «Оновлення країни», обіцяє початок її активної діяльності восени. До кінця літа, за його словами, буде створена Програма оновлення країни, а відтак, орієнтовно у вересні, відбудеться громадський форум, на якому власне і буде вирішуватися чи оформлюватися цій громадській організації в політичну силу, чи ні.

Та навіть, якщо «Оновлення країни» стане партією, щоб підтримати співавторів програми на місцевих виборах, то, як наголошує пан Наливайченко, це не буде черговий вождистський проект. «Не буде 179-ої партії Наливайченка, або під Наливайченка, або під якогось іншого вождя чи лідера», – пообіцяв він на прес-конференції в Івано-Франківську в понеділок.
Наразі ГІ «Оновлення країни» налагоджує партнерські стосунки з уже діючими громадськими організаціями, насамперед молодіжними. «Нам важливі партнерські стосунки з громадськими організаціями, які вже існують. Ми зразу відверто кажемо, що не будуємо партійний проект, який передбачає офіси, «Мерседеси» тощо», – підкреслив В. Наливайченко. 
«Ми не залицяємося і не запрошуємо до себе ані бізнесменів великих, ані політиків. Для нас патріотизм і фаховість – дві головні речі. Тоді, ми переконані, що це буде громадська ініціатива, не дискредитована і не втягнута в черговий фан-клуб вождя, або бізнес-проект, або в черговий колгосп політиканів. Ми цього уникаємо. Це один з наших принципів», – наголосив він.
«Оновлення країни» має, за словами В. Наливайченка, єдину амбіцію – привести ініціативних молодих людей, які вже показали свою здатність працювати, до влади в органах місцевого самоврядування на чергових виборах, незалежно від їхньої партійної приналежності. «Якщо людина поважна, молода і здатна провадити проект, ми його підтримаємо, не дивлячись на те, яка в нього партійна книжечка», – сказав Наливайченко.
До речі, присутній на прес-конференції координатор «Оновлення країни» в Івано-Франківській області, екс-начальник головного управління внутрішньої політики ОДА, депутат Івано-Франківської міськради Володимир Олійник повідомив, що за останні три тижні до громадської ініціативи долучилося майже півтори сотні прикарпатців з різних партій. 
Пан Наливайченко висловив глибоке переконання в тому, що «за одним принципом, за однією партією, за представниками одного регіону Україну неможливо розвивати, будувати або ж навіть зберегти як суверенну державу».
«Ми хотіли б через громадські організації, через наші механізми змусити політиків демократичного табору перестати нарешті бути вождями і ділити людей на тих, що належать до того партійного списку чи іншого. Ми хотіли б змусити їх через конкретну програму відповідати за свої слова та дії і після цього об’єднуватись, консолідуватись і йти на вибори по можливості об’єднаною командою...», – розповів він.
Сам Валентин Наливайченко участі у місцевих виборах не братиме. На запитання ж про його можливе очолення партії «Наша Україна» він зазначив, що його принципова позиція – чутки не коментувати, і додав: «Ситуація в партії «Наша Україна» стосується лише членів партії та її керівництва».
Олекса Вирій


Переглядів: 1020 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Артур Головко  
0
Сьогодні В.Ющенко повідомив, що бажав би передати надбання "Нашої України" В.Наливайченку. Я ж давно розраховую потинційно найбільш прийнятних на поcаду Президента України кандидатур. Такими були і В.Ющенко, і Ю.Кравченко, і знову В.Ющенко. Як головний з перспективних розглялався В.Наливайченко. Хотів би передати йому те, що проігнорував Ющенко – елементи більш модернового управлінського стилю мислення. Тобто, до перемоги на президентство йому потрібно йти грамотно і з молоддю. http://arthur.blox.ua, ar.go@i.ua.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]