Четвер, 25.04.2024, 07:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Січень » 12 » Новини
13:00
Новини
Приміським маршруткам – стоп-контроль?
Обласна Державтоінспекція повинна обмежити в’їзд автобусів приміського сполучення до центру Івано-Франківська


Відповідне доручення на сесії облради дав голова ОДА Михайло Вишиванюк. Спершу губернатор зазначив, що це компетенція міської влади. Але після того, як його перший заступник Василь Плавюк підтвердив, що замовником приміських перевезень є облдержадміністрація і наголосив, що приміські автобуси мають відправлятися  виключно з автостанцій обласного центру, М.Вишиванюк змінив свою думку й доручив присутньому на сесії облради заступникові начальника УМВС в області вирішити цю проблему.

Так несподівано завершилося обговорення ініційованого одним з депутатів облради питання про дозвіл на в’їзд до центру Івано-Франківська приміських автобусів з Тисменицького району. Своє прохання депутат мотивував тим, що чимало мешканців Тисменицького району працюють в обласному центрі, на території району розташовуються міське кладовище та міське сміттєзвалище, а тому керівництво міста, на його думку, мало б піти назустріч тисменичанам й дозволити в’їзд приміських автобусів з Тисменицького району до центру Івано-Франківська.
Нагадаємо, що міська влада Івано-Франківська не один рік домагається дотримання водіями затверджених ОДА паспортів маршрутів і відправлення приміських автобусів виключно з автостанцій на околицях міста. Найбільше, за твердженням чиновників міськвиконкому, мешканцям Івано-Франківська дошкуляють стихійні приміські автостанції на вулицях Незалежності, Галицькій, Старозамковій, Гарбарській, Панаса Мирного, Бельведерській та Північному бульварі.
Однак, попри неодноразові звернення мерії та запити депутатів Івано-Франківської міськради до керівництва області, цю проблему досі вирішити не вдавалось. А чи насмілиться тепер хтось ослухатись вказівки губернатора? Як кажуть, поживемо – побачимо.
Хвалимир ВЛАДІВ
Переглядів: 865 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Erhan  
0
Last one to utilize this is a roettn egg!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]