Субота, 20.04.2024, 10:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Травень » 12 » НОВИНИ
10:59
НОВИНИ
Ремонти будуть капітальними

Капітальні ремонти доріг в місті відтепер здійснюватимуться під егідою міського управління капітального будівництва, а не управління житлово-комунального господарства.
Про це повідомив депутат міськради Віталій Бурко. За його словами, 15 млн. грн., передбачених на капремонт міських доріг, бюджетна комісія міськради вирішила зняти з УЖКГ і направити УКБ. Остаточний перелік доріг для капремонту ще не визначений. Планується, що до нього включать й окремі ділянки вулиць Привокзальної, Стуса, Івасюка та Галицької, а також перехрестя вулиць Деповської-Вовчинецької-Сагайдачного та з’їзд з моста на вул. Галицькій до Набережної. За словами начальника міського УКБ Володимира Ковальчука, тендерні процедури на виконання капремонтів доріг триватимуть два місяці.
Наразі в місті продовжуються ямкові та поточні ремонти дорожнього покриття, які виконує міське дорожнє ремонтно-експлуатаційне  управління. Цими днями його бригади усувають ямковість на Північному бульварі ім. Пушкіна, вулицях  Тичини і Бельведерській та здійснюють поточні ремонти вулиць Незалежності, Бандери, Лепкого, Коновальця, Петлюри. А в подальшому поточним ремонтом мають полагодити всі магістральні вулиці.
Всі роботи виконуються відповідно до технології, з обрубуванням країв «гострих» ям та зняттям дефектного покриття при поточних ремонтах так званими картами і настелянням нового нарівні з існуючим. Якість ремонтів контролюватимуть як представники міськвиконкому, так і депутатського корпусу міськради.
Стах Мірчук

Не потонути б у лайні
З минулої п’ятниці не працює каналізаційна насосна станція «Водоекотехпрому» на вул. Новій, яка живиться від трансформаторної підстанції 63 котельнозварювального заводу, бо її через борги за електроенергію знеструмив міський район електромереж.
Про це повідомила головний спеціаліст служби оперативного реагування міськвиконкому Наталія Дорошевич. «Резервуари ще не заповнені, критичної ситуації нема, але все може змінитися в будь-який момент і тоді каналізаційні стоки затоплять підвали довколишніх будинків, тому ця проблема потребує якомога швидшого вирішення», – наголосила Н.Дорошевич і зазначила, що аналогічна ситуація виникла 26 червня. Тоді її вдалося врегулювати лише після втручання керівництва міста.
Наш кор.
Переглядів: 831 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]