Четвер, 18.04.2024, 10:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Лютий » 17 » Навіки разом?
16:00
Навіки разом?
Михайло Вишиванюк обіцяє бути з Віктором Януковичем до 2020-го

«Признавайтесь, хто мене постійно з роботи знімає?» – такими словами голова Івано-Франківської ОДА розпочав суботню зустріч з прикарпатськими журналістами. Формально прес-конференція стосувалася поїздки керівника області до Норвегії та Швеції, звідки він щойно повернувся, але відчувалося, що головним її завданням було показати всій області, що його крісло не хитається. Напередодні, в п’ятницю, у мережевих ЗМІ активно поширювалася інформація про можливе призначення губернатором Івано-Франківщини Нестора Шуфрича, бо, мовляв, нинішній голова ОДА не влаштовує Банкову.

«Я ще раз повторюю, але більше повторювати не буду, що працюватиму разом з Віктором Федоровичем Януковичем до 2020 року», – заявив М.Вишиванюк. На уточнююче запитання, для чого поширюються такі чутки, голова ОДА відповів: «Я думаю, для того, щоб внести смуту в думки громадян Прикарпаття, посіяти в певній мірі зневіру».
Губернатор зазначив, що в 2011 р. в Україні починається 21 реформа, а реформи – річ невдячна. І не завжди всі люди з розумінням сприймають їх. Але, на його переконання, до 2015 року, коли будуть проведені ці реформи, рівень життя в Україні стане значно вищим. Відтак, за його прогнозом, Івано-Франківська область у 2015 р. проголосує за Януковича 70-ма відсотками.
«Віктор Федорович, як лідер правлячої партії, чітко розуміє, що на сьогодні проводити реформи – це піддаватись постійній критиці. Але явище це тимчасове. Реформи запрацюють, і ми вийдемо з-під серйозної критики – будемо рухатися вперед», – наголосив М.Вишиванюк. 
За його словами, на засіданні норвезько-української торгово-промислової палати в Осло експерти назвали Україну однією з найкращих держав у Східній Європі для залучення інвестицій. І перше, що вони відзначили, – це політичну стабільність і відсутність політичного ризику. А також сказали, що можна про таку річ як корупція в українській владі вже не говорити. Аналогічне підтвердження отримав М. Вишиванюк і в Швеції.
Голову ОДА попросили прокоментувати інформацію про порушення кримінальної справи проти в.о. голови Калуської РДА. М.Вишиванюк спочатку відмовився, зіславшись на незнання деталей, але відтак сказав: «Просто так кримінальні справи не заводять… Це говорить про те, що ведеться нещадна боротьба з корупцією і зловживаннями в усіх сферах, не дивлячись на заслуги і посади».
З його слів, тільки за лютий порушена кримінальна справа проти начальника Рогатинського райвідділу міліції, проти судді Калуського району, а тепер – проти в.о. голови РДА. Крім того, начальник УМВС доповідав, що є ще «клієнти» на арешт за хабарі і зловживання владою.
«А що я зроблю? – знизав плечима губернатор. – Ми попереджали всіх… На представленні я просив: будь ласка, закриваємо сторінки і починаємо з чистого аркуша. Пам’ятаєте чи ні?.. Не дійшло… У старому ніхто не копирсається, а те, що нове собі знаходять по своїй волі, то це їхня воля – що будеш робити?»
Тарас ТКАЧУК
Переглядів: 962 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]