П`ятниця, 19.04.2024, 06:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 18 » НАСАМПЕРЕД
11:25
НАСАМПЕРЕД

Офіційно представлений
Олега Гончарука публічно відрекомендували на посаді голови ОДА


Кадровий указ Президента від 9 вересня 2014 року про призначення Олега Гончарука головою ІФОДА зачитав перший заступник глави Адміністрації Президента України Геннадій Зубко. Попутно він озвучив проблеми регіону, на яких новопризначеному керівнику слід максимально зосередити зусилля.
«Це питання доріг, виплати заробітної плати, питання лісу та надр, – зазначив Геннадій Зубко. – Найбільше звернень, які надходять в АП з Івано-Франківщини, це якраз питання роботи і виплати заробітної плати. І ще як можна експортувати кругляк з області, практично його не обробляючи? Це питання номер один, яке треба піднімати на державному рівні. Цей факт має стимулювати і нового керівника».
Крім того, Геннадій Зубко порадив новому главі області бути «цинічним до себе, до родини, до працівників». «Єдине, до чого він не має бути цинічним, це до державних інтересів та інтересів громади», – додав перший заступник глави АП.
Екс-очільник регіону Андрій Троценко під час своєї промови, передаючи обласну «естафету» Олегу Гончаруку,  подякував за підтримку усім своїм підлеглим «від першого заступника до рядового службовця» та побажав наступнику успіхів на посаді.
«Перебуваючи на цій посаді, я з першого дня мав відчуття, що взяв на плечі важезну колоду, яку не маю права опустити, – зізнався Андрій Троценко. – Тому, Олеже Романовичу, передаю її вам  з рук у руки. Беріть  і несіть. Бажаю вам здоров’я, величезної сили духу і віри в те, що ви можете зробити».
Також Андрій Троценко запевнив, що з обласного політикуму іти не збирається й надалі працюватиме у статусі депутата обласної ради – голови постійної  комісії з питань екології.
Сам щойно представлений голова ОДА у своєму слові висловив сподівання на підтримку громади та «реальну роботу».
«Багатьох цікавить, які завдання поставлені переді мною, – звернувся із трибуни до присутніх на церемонії Олег Гончарук. – Так от, основне очевидне одне: в нас за вікном війна, і ми повинні мобілізувати, об’єднатися та навести порядок в першу чергу поміж собою. Я прийшов сюди не для того, щоб  комусь щось довести чи комусь сподобатись. А щоб робити реальну роботу. Я маю чіткий план і буду спрямовувати на його виконання всі свої зусилля», – запевнив Олег Гончарук.  
Також він пообіцяв дати детальний брифінг після ознайомлення з посадою та змістовно розповісти, в якому стані зараз область і своє бачення вирішення першочергових питань. «І лише тоді я буду брати на себе якісь зобов’язання та обіцянки», – уточнив губернатор.  
Відповідаючи на запитання стосовно своєї політичної кар’єри, Олег Гончарук переконував, що тільки-но приступивши до губернаторських обов’язків, вийшов із партії «Солідарність», членом якої був.
«Моє перебування на посаді – це не кон’юнктурне і не політичне рішення, – стверджував Олег Гончарук. – Це виключно переконання Петра Олексійовича Порошенка. Відповідно, одним з ключових факторів, мені була надана повна влада у формуванні команди».
«Щодо призначення на кожну посаду, в тому числі і моїх заступників, які, до речі, я не виключаю, можливо, залишаться, буде конкурс, – вів далі новопризначенець. – І лише коли буде сформоване ядро команди, я буду говорити про подальші кроки».
Нагадаємо, новий голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук до призначення працював генеральним директором кондитерського підприємства ТОВ «Лігос», є депутатом Івано-Франківської міськради від «Фронту змін» Арсенія Яценюка. Після президентських виборів Олег Гончарук приєднався до партії Президента Петра Порошенка, увійшов у фракцію «Блок Петра Порошенка» в міській раді.
Оксана ГЛУШКЕВИЧ

 

Переглядів: 870 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]