П`ятниця, 26.04.2024, 02:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Травень » 5 » НАСАМПЕРЕД
16:27
НАСАМПЕРЕД

Юрія Солов’я виключили з «УДАРу»


Про «надумані причини» екс-голова міського осередку партії «УДАР» повідомив на прес-конференції цього тижня. За словами Юрія Солов’я, рішення позбавити його партійного квитка було прийнято минулої суботи на закритому засіданні політради обласної конференції партії. Офіційний привід – він нібито є членом іншої політичної сили «Родина».
«Ці звинувачення абсолютно абсурдні, – запевнив екс-«ударівець». – Бо коли я попросив надати мені звіт контрольно-ревізійної комісії, на підставі якого було прийняте це рішення, мені відмовили і сказали, що виконують рішення особисто голови центрального виконавчого комітету партії «УДАР» Віталія Ковальчука».
Зі слів Юрія Солов’я, Віталій Ковальчук систематично приймає одноосібні рішення, які стосуються партійної політики, нехтуючи думкою інших  членів «УДАРу». Зокрема, рішення про те, що «УДАР» не братиме участі у формуванні виконавчої гілки влади та про підтримку Петра Порошенка кандидатом в президенти партією «УДАР», були прийняті особисто Ковальчуком, без обговорення та врахування волі інших партійців.
«Ці рішення не обговорювалися ані на рівні первинних, ані регіональних організацій, ані навіть на національній політраді партії. Це були одноосібні рішення Володимира Ковальчука».
Крім того, за інформацією Юрія Солов’я, всупереч заявам лідера політичної сили Віталія Кличка про те, що «УДАР» не бере участі у  формуванні виконавчої гілки влади, партія «активно бере участь у дерибані владних посад при центральних органах виконавчої влади».
«Із запитаннями з цього приводу я письмово звернувся до голови центрального виконавчого комітету партії «УДАР» пана Ковальчука одним листом від 20 березня і другим – від 10 квітня. Відповіді на них не отримав досі, натомість отримав іншу реакцію – вказівку Ковальчука виключити мене із партії, яку було виконано  обласною політрадою у цю суботу», – переконує 45-й номер партійного списку «УДАРу» на минулих виборах до парламенту.
«Я з великою повагою ставлюся до Віталія Кличка, але складається враження, що за його плечима робляться такі речі, про які він навіть не здогадується. І їх робить Володимир Анатолійович Ковальчук, який є ставлеником групи Фірташа-Льовочкіна», – підкреслив Юрій Соловей.
О.Г.

 

Переглядів: 564 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]