Вівторок, 16.04.2024, 13:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 27 » НАСАМПЕРЕД
11:31
НАСАМПЕРЕД

КОРОТКО

Вулиця Сотника Дідича

В Івано-Франківську продовжують увіковічнювати пам’ять героїв Небесної сотні у назвах міських вулиць.
На 44-й позачерговій сесії міськради депутати вирішили перейменувати вулицю Мечникова і присвоїти їй ім’я Сотника Сергія Дідича, який загинув на Майдані.
Сергій Дідич був керівником  Городенківської районної організації ВО «Свобода» та депутатом районної ради. На столичному Майдані був з перших днів революції та очолював Івано-Франківську сотню самооборони.

Проблемний підряд
Минулого тижня генеральний підрядник знову призупинив роботи з реконструкції вулиці Шевченка.
Про це повідомив директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак. За його словами, роботи припинені через відсутність плитки для завершення мощення вулиці.
«Це дуже проблемна фірма, – каже М.Смушак. – Зараз вони не мають плитки, щоб виконувати мощення. Якщо за два тижні роботи не відновлять, ми у судовому порядку розірвемо з ними угоду».
Водночас М.Смушак зазначив, що за сприятливих умов реконструкцію вулиці Шевченка планують завершити до Дня міста, 7 травня.

Нема гарантії
Через брак коштів «Івано-Франківськводоекотехпром» не може гарантувати повного і безперебійного функціонування дощової каналізації.
Про це повідомив генеральний директор підприємства Микола Саєвич. За його словами, цього року на обслуговування вуличної дощової каналізації у міському бюджеті передбачено лише 400 тисяч гривень. Це наполовину менше, ніж торік. А тому у цьогорічний план включено лише 50% необхідних робіт.
Як поінформував М.Саєвич, з початку березня бригади підприємства уже виконали робіт на 39 тисяч 715 гривень і почистили 283 дощові решітки та 28 колодязів дощової каналізації. Зокрема, на магістральних вулицях Бандери, Коновальця та Мазепи.

Стане чистіше
Дорожнє ремонтно-експлуатаційне управління збільшило інтенсивність ручного та механічного і розпочало вологе прибирання міста.
Про це повідомив начальник ДРЕУ Володимир Юсипів. За його словами, санітарний стан центральної частини міста уже значно покращився, і зараз управління сконцентрує свою роботу на прибиранні вулиць і закріплених за ним магістральних доріг.
На початку тижня на прибирання центральних площ і пішохідних зон виїхав малий пилосос «Джонсон», в середу у місто виїхав механізм  для очищення бровок, а до кінця тижня на об’їзні дороги виїде і великий пилосос «Глобус» на базі автомобіля «МАЗ».   
«Думаю, десь за два тижні ми приведемо місто до належного санітарного стану – воно буде чистішим», – зазначив В.Юсипів.
Наш кор.

 

Переглядів: 551 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]