П`ятниця, 29.03.2024, 02:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 16 » НАСАМПЕРЕД
11:15
НАСАМПЕРЕД
Багато галасу даремно
До роботи у громадській раді з контролю за використанням коштів та якістю робіт з утримання і ремонту доріг, утвореній на вимогу учасників акції «Владо, відремонтуй дороги!», не зголосився ніхто.
Про це під час другого пленарного засідання 35-ї сесії міськради повідомив міський голова Віктор Анушкевичус. За його словами, за час після першого пленарного засідання сесії, на якій ухвалили рішення про створення цієї громадської ради, від громадських організацій не надійшло жодного звернення про включення до її складу їхніх представників. «Я не хочу перетворювати це на профанацію і призначати членів ради своїм розпорядженням. Якщо ніхто не зголоситься, я звернусь до громадських організацій з проханням делегувати своїх представників», – сказав В. Анушкевичус.
Тему доріг у Івано-Франківську на сесії міськради у своєму запиті продовжив депутат Володимир Стасюк. Головними причинами їх катастрофічного стану він вважає неякісні матеріали та не дотримання технології під час транспортування і укладання асфальту через недбалість працівників. «Є дороги, які витримали вже не один сезон, бо були відремонтовані з дотриманням всіх технологій», – наголосив В.Стасюк. Тому він звернувся до прокуратури міста, щоб та перевірила ефективність і раціональність використання коштів на ремонти доріг. Сам депутат такі ремонти назвав «розтринькуванням коштів у великих обсягах» і поінформував, що за такі дії у сусідній Львівській області вже почали кримінальне провадження.
Тим часом у Івано-Франківську вперше у цьому році поточним і вибірковим капітальним ремонтом нарешті відремонтували верхній шар проїжджих частин двох міських вулиць. Новий асфальт (інколи знову майже у рівень з бордюрами) підрядники настелили на частинах вулиць Мазепи і Василіянок. Посадовці запевняють, що далі буде. Але ось де і коли – наразі не уточнюють. Хоча, як нагадав депутат Ростислав Кукурудз, міська рада і ухвалила рішення про оприлюднення інформації щодо графіка ремонтів вулиць, підрядників та укладених з ними угод на виконання робіт.
Стах МІРЧУК
Переглядів: 704 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]