Середа, 24.04.2024, 23:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Травень » 20 » На Прикарпатті перезавантажують «Українську платформу»
10:05
На Прикарпатті перезавантажують «Українську платформу»
В Івано-Франківську відкрито громадську приймальню народного депутата Павла Жебрівського, лідера партії «Українська платформа». Керівництво цієї молодої політсили намагається активізувати партійне будівництво на теренах Прикарпаття.

Перша спроба встановити «Українську платформу» на прикарпатський грунт, здійснена понад рік тому, виявилася не зовсім вдалою. На прес-конференції у понеділок П.Жебрівський визнав, що найважча ситуація з розбудовою партії саме на Івано-Франківщині. Але тепер, за його словами, відбувається перезавантаження. Два місяці тому змінилося керівництво облорганізації, яку очолив помічник нардепа Василь Співак, проводиться перереєстрація членів партії.
У франківському офісі нардепа, що розміщується на другому поверсі будинку №6 на вул. Гетьмана Мазепи, кваліфікований юрист надаватиме відвідувачам консультації, документуватиме скарги та пропозиції громадян. Таким чином, «платформівці» хочуть піднімати рівень правової освіти населення, яку вважають основою для побудови політично активного та демократичного суспільства, а також визначити пріоритетні проблеми мешканців Івано-Франківщини та створити дієві механізми їх вирішення.
Також пан Жебрівський повідомив, що «Українська платформа» розпочинає підготовку до місцевих виборів, проведення яких очікує в кінці березня наступного року. У планах партії, яка на сьогодні налічує 18 тис. членів, – перемогти в трьох обласних центрах та десяти містах обласного значення.
Судячи зі слів П.Жебрівського, партія «Українська платформа» займатиме нішу конструктивної або ж поміркованої опозиції. Партія виступає проти угод по Чорноморському флоту та можливого злиття українських і російських підприємств в авіапромі, атомній енергетиці тощо, але зусилля української влади щодо делімітації кордону чи культурного обміну з Росією підтримує.
За таким самим принципом «платформівці» будуть діяти і на місцевому рівні. Не критикуватимуть мера чи губернатора тільки тому, що вони іншої політичної орієнтації, а лише за конкретні дії. Але будуть не просто критикувати, а й пропонувати свій шлях вирішення тієї чи іншої проблеми. «Якщо не зможемо запропонувати чогось іншого, то все це буде зведене до рівня демагогії», — вважає В. Співак.   
Тарас Ткачук
Переглядів: 1019 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]