Субота, 20.04.2024, 02:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 21 » КУЛЬТУРА
13:01
КУЛЬТУРА

Несподіванки зі змістом

У галереї «Арт на мур» відкрилася перша персональна виставка фото і графічного дизайну Тетяни Єфтимовської. Тут представлені роботи, котрі Тетяна робила переважно на замовлення протягом останніх п’яти років.
Зі смаком і неабиякою насолодою Тетяна сприймає свою творчість. Зрештою, дівчина пропонує і шанувальникам своєї творчості спробувати рецепт хорошого дизайну. Тому на виставку запрошувала своїх друзів та шанувальників творчості як на дегустацію.


Графічний дизайн для Тетяни Єфтимовської – самостійна дисципліна. На виставці вона представила роботи, які спочатку були як фотографія, є роботи, котрі переросли у фото із малюнка. Є й такі, появу яких сама авторка пояснює як спонтанний вияв, вони появилися просто так. У своїй творчості дівчина користується сучасними технічними засобами, що полегшує процес виходу у світ якісного продукту. Принаймні так говорить сама Тетяна.
Потяг дівчини до візуального мистецтва був закладений ще у дитинстві. Перший фотоапарат їй подарували у десятирічному віці. І хоча вона стверджує, що тоді не прагнула займатися фотографією, тепер у неї це виходить професійно.
«Мене більше приваблюють несподіванки зі змістом. Люблю фотографувати щось цікаве і несподіване, те, що має зміст», – зізнається Тетяна Єфтимовська.
Графічним дизайном дівчина почала займатися одразу після закінчення університету. Каже, що навіть більше випадково, аніж за потребою: «Мене запросили на роботу до редакції газети. І так я потроху сама почала використовувати графічний дизайн у своєму житті».
Творчим доробком Тетяни Єфтимовської можуть похвалитися і чимало виробників продукції, на замовлення яких дівчина виконує свої роботи. Буклети, листівки, обкладинки до книжок, а також рекламні проспекти та розробка інтернет-ресурсів – усе це представляє творчий кругозір дівчини.
Окрім графічних дизайнерських робіт та авторських фотографій, Тетяна представила і деякі елементи ручної роботи, котрі стали основою для створення фотографій. Є тут і в’язані гарбузи, і намисто із яблучних зернят.


Мар’ян ПАСТУЩИН

Переглядів: 655 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]