Четвер, 18.04.2024, 20:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 19 » КРИМІНАЛ
10:53
КРИМІНАЛ
Розшукали «гостьового» злодія

В Івано-Франківський міськвідділ міліції звернулась 42-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що з її помешкання невідома особа викрала дорогу куртку та 500 гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці затримали 29-річного зловмисника, який вчинив крадіжку. Як виявилося, чоловік зайшов в гості, де викрав гроші та жіночу куртку.
Правоохоронці викрадене повернули власниці, а відносно злодійкуватого приятеля відкрили кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185-ї КК України (таємне викрадення чужого майна, крадіжка, за що передбачено штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років).

Виявили групу нарко-розповсюджувачів


Працівники сектора боротьби з незаконним обігом наркотиків Калуського міськвідділу міліції виявили місцеву групу осіб, віком до 25 років, які розповсюджували наркотики.

Крім того, в одного із трьох чоловіків під час санкціонованого обшуку було виявлено та вилучено 23 таблетки наркотичного засобу «Субітекс», які він зберігав з метою збуту. Інший раніше притягався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.
Відносно усіх трьох фігурантів групи відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб).
У рамках кримінального провадження з’ясовують всі обставини події, відслідковують канали надходження наркотиків та шляхи їх збуту.
У разі доведення вини, підозрюваним загрожує від 5-ти до 10-ти років ув’язнення з конфіскацією майна, повідомили в СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Кошти  від контрабанди


1 млн. 430 тис. гривень від реалізації контрабандного обладнання надійшло до Державного бюджету України

Співробітники Управління СБУ в Івано-Франківській області восени 2010 року викрили на контрабанді мешканця міста Львова, який ввіз в Україну з приховуванням від митного контролю агрегат для цементування нафтогазових свердловин вартістю понад мільйон гривень. Проведена СБУ перевірка виявила, що, згідно з інформацією Державної митної служби, цей агрегат не ввозився на територію України та не оформлювався на митниці.
За кримінальною справою, порушеною СБУ за даним фактом, Долинським районним судом Івано-Франківської області було винесено вирок, яким цю особу визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 201 Кримінального кодексу України та засуджено до позбавлення волі на строк 3 роки (з відстрочкою на 2 роки) та з конфіскацією предмета контрабанди.
Цементувальний агрегат після завершення необхідних судових процедур реалізовано на аукціонних торгах за ціною 1 430 000 гривень. Нині ці кошти в повному обсязі надійшли до Державного бюджету України, що підтверджено листом Долинської ОДПІ Міндоходів України в Івано-Франківській області, повідомив прес-центр СБ України.
Переглядів: 637 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]