Четвер, 18.04.2024, 08:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 30 » Як подружитися з Кроликом?
11:46
Як подружитися з Кроликом?
Новий 2011 рік буде вдалим для тих, хто замислюється про сім'ю та дітей. Однак не варто забувати, що символ року - боягуз 

За китайським календарем 2011 рік буде роком білого (металевого) Кролика. Після 2010-го – року невгамовного Тигра – настане більш спокійний період.
Плідний Кролик обіцяє Новий рік під знаком сім'ї, гостинності, домашнього затишку. Це вдалий час для тих, хто замислюється про дитину, а шлюби, укладені в рік Кролика, обіцяють бути особливо щасливими.
За словами астрологів, кролик дуже боязка, але надзвичайно гостинна тварина, тому у Новий рік він буде радий великій кількості друзів і рідних за святковим столом.


«Зелене» застілля… 
Щоб успіх у Новому році не «відстрибнув» разом з Кроликом, пам'ятайте, що Кріль (як Кіт і Заєць) боїться шуму і потенційних небезпек. Тому краще Новий рік зустрічати у колі родичів або близьких друзів, без гучних гулянок та екстриму. Астрологи рекомендують у цей Новий рік відмовитися від петард і хлопавок (або хоча б запускати їх трохи менше), оточити себе красивими речами і загалом керуватися принципом – «краще менше, але ліпше».
На святковий стіл фахівці радять обов'язково поставити яблука і просо. Оскільки кролик – вегетаріанець, м'ясних страв краще уникати. Побільше усякого зілля, особливо травички – зеленої цибулі, кропу, петрушки, салату. І у жодному разі не подавати печеню з кролятини або заячини.
Оскільки стихія наступного року – Метал, квартиру варто прикрасити різноманітними металевими вазами, свічниками, іншими блискучими аксесуарами. Під ялинку на радість символу року можна покласти пучок моркви.
Необхідно з увагою підійти і до вибору одягу, щоб відповідати кольорам Кролика. Основний колір наступного року – білий або металік, супутні – чорний, коричневий, синій (або блакитний), чорно-бурий, сріблястий та жовтий (всі тони кролячого хутра). На одязі доречними будуть заклепки, сріблясті ланцюжки, паєтки, бісер. Що стосується тканин, то актуальним буде одяг з льону, бавовни і шерсті.
Наприклад, астрологи радять жінкам дозволити собі короткі сукні білого, сріблястого або золотистого кольорів з яскравими прикрасами.
А ось чого слід уникати, так це модних у цьому сезоні леопардових і тигрових принтів. Вони можуть здатися кролику занадто агресивними. Звичайно, не варто в одязі використовувати хутро.

Дипломатичний боягуз
Кролик вважається дуже розумним, різнобічно розвиненим, тому наступний 2011 рік буде сприяти талановитим людям, особливо зі сфери науки і мистецтва.
Також Кролик – хороший дипломат, тому впродовж наступного року астрологи радять не проявляти наполегливість і агресію у справах. Якщо хочете сподобатися Кроликові, вчіться обходити гострі кути, бути позитивно налаштованим і доброзичливим, а якщо комусь потрібна ваша допомога чи порада, обов'язково відгукніться. За добро Кролик віддячить сторицею.
Але Кроликові притаманні не тільки позитивні якості. Він боязкий, тому вам може бути складно приймати відповідальні рішення. Кролик педантичний і любить порядок у всьому – у справах, речах і думках. У рік Кролика краще тримати всі свої плани в секреті, щоб ніхто не зміг перешкодити їхньому виконанню.
Яна МОРОЗ
Переглядів: 991 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]