П`ятниця, 26.04.2024, 05:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 30 » «Інтелком» – фабрика іграшок
11:57
«Інтелком» – фабрика іграшок
Серед багатьох івано-франківських великих підприємств якось осібно стоїть одне, яке всі роки (і кризові, і без кризи) працює успішно, стабільно, даруючи радість найменшим українським громадянам. Мова про фабрику дитячих іграшок – компанію «Інтелком», яка на ринку представлена торговою маркою «ТехноК». Причому ця компанія є провідною у сфері виробництва пластмасових іграшок.

Багато хто із співгромадян звик, що останні роки наш ринок заполонила дитяча продукція з Китаю, однак варто сказати, що пластмасові іграшки для малят від «Інтелкому» є конкурентоздатними по якості, красивими, безпечними й екологічними. 
«Ми прагнемо, щоб граючись, дитина могла розвивати увагу, асоціативне мислення, просторову уяву. Саме тому в першу чергу ми розробили декілька серій пластмасових і металевих конструкторів, механічні й друковані настільні ігри, лото, доміно тощо. Всі іграшки розроблені нашими дизайнерами і сертифіковані, відповідають санітарним вимогам і затверджені міжвідомчою радою з іграшок і навчально-ігрових посібників Міністерства освіти і науки України», – каже директор компанії Володимир Окрепкий.
Користуються популярністю вироби компанії серії «Розумний малюк». У цьому році під торговою маркою «ТехноК» запропоновані новинки «Розумний малюк Гіппо», «Будиночок», «Логіка», які розраховані на старших дітей. А з 1 липня фірма почала виробництво оригінальних іграшок «Млин», «Пісочний набір Карапуз», «Кораблик», оновлена модель гойдалка «Сонечко». 
Багато років підряд ТМ «ТехноК» – переможець конкурсів «Краща іграшка року України» в різноманітних номінаціях, неодноразовий лауреат всеукраїнського конкурсу якості продукції. У нинішньому році, за даними Держкомстату, компанія «Інтелком» посідає друге місце в Україні за обсягами виробництва дитячих іграшок.
Івано-Франківськ мав би пишатися тим, що в місті є такий виробник, котрий, до речі, щомісячно до бюджетів усіх рівнів сплачує понад 200 тис. гривень і щороку збільшує на 20-30 відсотків кількість робочих місць.
Керівник компанії має амбітні плани на розширення виробництва. А для цього вкрай потрібно будувати нові виробничі потужності. І тут у Володимира Окрепкого є великі претензії до місцевої влади, яка вже три роки поспіль ігнорує його прохання про виділення земельної ділянки для спорудження нових приміщень фабрики. «Щоразу перед черговими виборами представники міськвиконкому приходять і обіцяють врахувати наші потреби, повернутися до нас обличчям, однак минають вибори, і всі до нас повертаються спинами», – дещо роздратовано каже керівник. Його можна зрозуміти і йому треба всіляко сприяти: підприємство розвивається якісно і кількісно, а продукція його – соціально спрямована.
Переглядів: 2502 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Василь  
0
Це суперова фабрика ! дійсно гарні іграшки . я би хотів,щоб наші люди зрозуміли,що китайське гавно,не може робити конкуренцію. І треба брати наше-чисте і якісне !!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]