П`ятниця, 26.04.2024, 13:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Травень » 19 » ГОРДІСТЬ МІСТА
11:03
ГОРДІСТЬ МІСТА
Олег Чигер:
«Мрію стати улюбленцем публіки»


Олег Чигер – навчається в магістратурі Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника. Хлопець закінчив Тисменицьку загальноосвітню школу I-III ст. та музичну школу по класу баяна.
Вокальні здібності проявлялися в Олега змалку, ще з п’ятирічного віку хлопчик мріяв бути артистом і послідовно йшов до своєї мети. Малий Олег не займався вокалом професійно, тому справжня робота над вокальними даними розпочалася вже у вищому навчальному закладі, коли Олег Чигер потрапив на заняття до Михайла Павловича Стефанюка. „Я дуже вдячний за все, що для мене зробив цей викладач, – розповідає Олег. – Адже для всіх студентів, що в нього навчаються, він став другим батьком”.
За останні декілька років Олег здобув чимало нагород на різноманітних міжнародних та всеукраїнських академічних та естрадних конкурсах та фестивалях.
Так, в 2002 році він вперше взяв участь в обласному конкурсі ім. В.Івасюка в Брошневі. Після чого розпочалася гастрольна кар’єра юного артиста та спільні виступи з багатьма народними та заслуженими артистами України.
Олег Чигер є лауреатом першого Всеукраїнського конкурсу „Кришталевий Трускавець” (2006 р.), лауреатом другого Всеукраїнського конкурсу молодих вокалістів ім. Ірини Маланюк (2009 р), лауреатом XII Міжнародного естрадного телерадіофестивалю „На хвилях Світязя” (2007 р.). Ця нагорода є особливою для Олега, адже фестиваль транслювали 80 країн світу.
Того ж року хлопець потрапив на прослуховування до відомого в Україні і далеко за її межами тенора Володимира Гришка, на якому став лауреатом 1 премії продюсерського центру артиста і зміг на великій сцені заспівати дуетом з маестро.
А нещодавно Олег Чигер був нагороджений Міністерством освіти і науки  України Дипломом 3 ступеня за перемогу у Всеукраїнській студентській олімпіаді.
Репертуар Олега дуже різноманітний, адже, як зізнається хлопець, в Європі і в цілому світі зараз цінуються універсальні співаки, які можуть співати в найрізноманітніших музичних стилях.
Нещодавно Олег Чигер брав участь в телепроекті „Голос країни”, де познайомився з Костянтином Меладзе і участь в такому проекті стала новим цікавим професійним досвідом для молодого артиста.
Олег – дуже енергійний, любить спорт, грає у футбол, відвідує художні виставки та вистави у театрі, захоплюється мандрами.
А в університеті хлопець активно займається науковою роботою – досліджує життя і творчість співака з канадської діаспори Йосипа Гошуляка, який зараз живе в Торонто. Науковий керівник Олега Ганна Василівна Карась відзначає старанність та працелюбність свого студента, те, як наполегливо він працює над непростою темою.
„Я мрію стати справді народним артистом, улюбленцем публіки, – розповідає Олег, який зараз активно готує свій сольний концерт”.
В Олега багато мрій, ідей та задумів. І хочеться вірити, що всі вони обов’язково збудуться. Адже вже змалку хлопець знає: головне в цьому житті – праця. І тоді кожна мрія стане реальністю.
Любов Загоровська
Переглядів: 976 | Додав: bond | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]