Середа, 24.04.2024, 21:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 30 » Головний локомотив області
11:57
Головний локомотив області
Підприємцем року за версією газети «Західний кур’єр» Василь Дутчак, голова правління ВАТ «Івано-Франківськй локомотиворемонтний завод», став завдяки організаторським здібностям, які дозволили йому вивести державне підприємство (локомотиворемонтний завод) у передові у своїй галузі.

За освітою Василь Ілліч інженер-механік (Івано-Франківський інститут нафти і газу) та спеціаліст-економіст (Дніпропетровський університет залізничного транспорту). Трудовий шлях почав на Івано-Франківському паровозоремонтному заводі, стаж роботи на посадах керівника підприємств – 12 років.
За час роботи на посаді керівника ВАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод»Василь Дутчак відзначений грамотами ДХК Укрзалізреммаш, облдержадміністрації та іменним годинником міністра транспорту. Також визнаний переможцем у номінації „Керівник-реформатор 2004 року”. Серед нагород має знак "Почесний працівник транспорту України”, почесне звання "Заслужений працівник промисловості України”, орден «За заслуги» ІІІ ступеня.
За словами самого Василя Дутчака, локомотиворемонтний завод є  одним з бюджетоутворюючих у місті. За підсумками 9 місяців нараховано і сплачено до бюджетів всіх рівнів та державних цільових фондів 7 248,6 тис. грн., до кінця року планується сплатити майже 10 млн. грн., а також завершити рік з прибутком.
На ВАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод» ще у листопаді був підготовлений перспективний план завантаження виробничих потужностей на 2011 рік: «Прогнози на 2011 рік у нас обнадійливі, – підкреслив в одному з інтерв’ю Василь Дутчак. – Виходячи із співпраці заводу з підприємствами Укрзалізниці, ми запланували в наступному році виготовити нової продукції на суму 30 млн. грн. та провести ремонтних робіт на суму 18 млн. грн.». Центральним місцем у роботі підприємства є випуск сучасної вантажної автомотриси АМВ, що замінює фізично зношені і морально застарілі шляхові дрезини.
У червні 2010 року рішенням загальних зборів Регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців в Івано-Франківській області Василя Дутчака обрано головою правління РВ УСПП в Івано-Франківській області. У квітні цього ж року він був одним з ініціаторів створення «Галицької промислової групи» і першим її головою. Мета новоствореної громадської організації – захист законних інтересів та консолідація промислових підприємств Івано-Франківської області, сприяння утвердженню принципів вільної ринкової економіки, становленню підприємництва як провідної сили сталого позитивного розвитку суспільства, а також захист інтересів працівників підприємств Івано-Франківської області. Нагадаємо, що «Галицька промислова група» була створена як виклик на рішення Івано-Франківської міськради про підвищення плати за землю для підприємств.


Авторитетна думка
Ігор Зварич,

заступник голови Івано-Франківської ОДА:
„У складний період для підприємства Василь Дутчак зумів вивести його на рівень, зарекомендував себе як добрий господарник у міністерстві. Наскільки я знаю, він дбає про колектив, про людей. Має активну громадянську позицію, через те й обрали його у цьому році головою Регіонального відділення УСПП”.
Переглядів: 927 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]