П`ятниця, 29.03.2024, 03:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Вересень » 24 » «Фронт змін» готується до наступу
11:12
«Фронт змін» готується до наступу
Лідер політичної партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк заявляє, що на наступний рік  очолювана ним партія повинна сформувати противагу Партії регіонів.

«Це завдання номер один для партії, це завдання номер один для України, щоб збудувати політичну силу, яка здатна відстоювати інтереси тієї частини України, яка не поділяє ідеологічні принципи Партії регіонів», – заявив він на прес-конференції в Івано-Франківську в понеділок.
Пан Яценюк повідомив, що «Фронт змін» провів серйозний з’їзд, який поставив «дуже гарні цілі й завдання для партії». Найближчим з них є участь у місцевих виборах і відтак участь у формуванні представницьких органів влади на місцях.
Найперше, що зроблять сформовані фракції «Фронту змін» в обласних радах, – це поставлять на голосування питання про скасування делегованих повноважень обласним державним адміністраціям.
Арсеній Яценюк вважає неправильним, що громада, представлена депутатами, відмовляється від повноважень щодо економіки, бюджету, комунальної власності на користь голови ОДА, якого призначає президент. «Нехай дядько з Києва займається тим, чим йому належиться», – каже він.
На думку пана Яценюка, голова ОДА має наглядати за дотриманням законодавства, за тим, як працює прокуратура, міліція, податкові органи, а не розказувати, де яку вулицю ремонтувати, і ділити місцевий бюджет. Для цих питань потрібно формувати відповідний виконавчий орган в облраді, себто виконавчий комітет.
Арсеній Яценюк також висловив переконання, що партія прийняла дуже правильне рішення, запросивши балотуватися на посаду міського голови Івано-Франківська керівника «Теплокомуненерго», голову міськорганізації «Фронту змін» Ігоря Прокопіва. «Я переконаний, що більш фахового, більш відповідального, більш організованого чоловіка… саме для міста Франківська виборець не знайде», – наголосив він.
Також пан Яценюк запевнив, що до всіх районних і обласної рад на Івано-Франківщині у «Фронту змін» сформована «справжня команда змін». «І знаю про те, що ми покажемо себе на цій виборчій кампанії як справжні політики. Як політики, які не просто боряться за голос виборця, а як політики, які готові потім відповісти за те, що за них проголосували», – пообіцяв він. При цьому головний «фронтовик» зазначив: «Обіцяєм мало, робити будемо багато».
Олекса ВИРІЙ
Переглядів: 1015 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]