Четвер, 25.04.2024, 18:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Серпень » 28 » CПОРТ
09:30
CПОРТ

Підготовку завершено
Цієї суботи в Україні стартує новий футзальний сезон
У суботу матчем за Суперкубок України розпочинається новий футзальний сезон. Перший трофей розіграють чемпіон і володар кубка – харківський "Локомотив" та львівська "Енергія", що була суперником «залізничників» у фіналі національного кубка. Матч пройде у Харкові. А вже за тиждень стартує 22-й чемпіонат країни.
Його учасникам стануть десять команд – харківський "Локомотив", львівська "Енергія", івано-франківський "Ураган", "Кардинал-Рівне", луганська ЛТК, хмельницький "Спортлідер+", а також чотири новачки з 1-ї ліги – "Лукас" Кременчук, «СумДУ» Суми (свого часу вже виступала в еліті), криворізький "Приват" і "Титан-Зоря" з Покровського (це невелике 10-тисячне містечко на Дніпропетровщині).
Як бачимо, серед учасників турніру немає «Єнакієвця». Інший представник Донбасу – ЛТК свої домашні матчі наразі проводитиме у Сумах. Регулярний чемпіонат пройде у два кола. На другому етапі вісімка кращих розпочне серію плей-офф. В Кубку України команди Екстра-ліги розпочнуть виступи з 1/8 фіналу.
Минулої п'ятниці у столичному Будинку футболу відбулося жеребкування календаря змагань. Його проводив тренер молодіжної збірної України з футболу Сергій Ковалець. «Урагану» випала кулька під №5. Відтак, у стартовому турі чемпіонату, 6 вересня, підопічні Івана Скіцка на власному майданчику зустрінуться з хмельницьким "Спортлідером+". З цим колективом «ураганівці» тричі зустрічалися під час міжсезоння (перемога і дві поразки).
Підготовку до нового сезону «Ураган» розпочав ще в середині липня. Після кількох втягуючих тренувань «дракони» традиційно вирушили на чорноморське узбережжя, в курортне містечко Кароліно-Бугаз. Тут івано-франківські футзалісти працювали в режимі дворазових тренувань – на піску і в тренажерному залі.
Додому «ураганівці» повернулися у перші дні серпня. Впродовж останніх тижнів вони взяли участь у двох традиційних турнірах, котрі приймали Хмельницький та Львів. У першому з них – «Кубку Свободи» – зійшлися чотири кращі команди західного регіону – «Енергія», «Ураган», «Кардинал-Рівне» і «Спортлідер+». Зазнавши двох поразок і взявши гору над «Кардиналом», підопічні Івана Скіцка посіли третю сходинку. Головний приз дістався господарям.  
У Львові до згаданого квартету долучилися криворізький «Приват» і місцевий «Княжий ринок». На груповому етапі франківці знову обіграли «Кардинал-Рівне», а також «Княжий ринок» і вийшли до фіналу змагань, де їх суперником став «Спортлідер+». Перемогли хмельниччани – 5:2.
Як вже неодноразово повідомлялося, «Ураган» через зменшення клубного бюджету змушений був розстатися майже з усіма гравцями попереднього складу. З числа старожилів у строю залишилися лише капітан команди Роман Кіндратів, Андрій Сімка та голкіпер Роман Колток. Втім, схожа картина спостерігається й в інших клубах. Детальніше про те, хто захищатиме кольори франківської команди у новому сезоні, а також, про те, де влаштувалися колишні «ураганівці», ми розповімо наступного тижня.    
Всі матчі «Урагану»  у міжсезонні
«Кубок Свободи»
Хмельницький. 14-16 серпня
«Спортлідер+» Хмельницький – 2:3 (голи: Лясковський, Зварич)
«Енергія» Львів – 1:2 (Горбатий)
«Кардинал-Рівне» – 5:2 (Зварич – 2, Корсун, Лясковський, Рудавець)
"Кубок Львівщини"
Львів. 20-23 серпня
«Кардинал-Рівне» – 3:1 (Боргун – 2, Рудавець)
«Княжий Ринок» – 5:3 (Боргун, Корсун, Ковельський, Колток, автогол).
Фінал. «Спортлідер+» – 2:5 (Лясковський, автогол)
Тов. матч.  «Спортлідер+» – 4:2 (Горбатий і Миколюк – по 2)

Переглядів: 736 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]