Четвер, 28.03.2024, 16:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Січень » 12 » АКЦЕНТИ ТИЖНЯ
11:57
АКЦЕНТИ ТИЖНЯ
Зарплата плюс бонус
КП «Технічний центр «Сервіс-Авто» запровадило програму заохочення найкращих працівників у номінації «Паркувальник місяця».
Про це повідомив керівник підприємства Андрій Строїч. Він зазначив, що, за умови досягнення певних планових показників збору за паркування та дисципліни, працівник, якого визнали кращим за результатами місяця, до своєї заробітної плати зможе отримати фінансовий бонус.
Ні планових показників, ні зарплати, ні розміру фінансового бонусу А.Строїч не уточнив. Натомість повідомив, що впродовж листопада-грудня підприємству вдалося досягти рекордного збору коштів за надання послуг з паркування авто. Ріст надходжень, за його словами, становить 10%. Також вдалося доукомплектувати штат паркувальників, що, на переконання А.Строїча, в подальшому призведе до збільшення надходжень за надані ними послуги. Цьому сприятиме і те, що кількість злісних боржників за оплату паркування вже зменшилась удвічі. «Зараз колишні боржники або платять, або придбали абонемент на паркування, або не користуються послугами платних парковок», – стверджує А.Строїч.
Керівник «Сервіс-Авто» також зазначив, що найближчим часом підприємство працюватиме над забезпеченням автоматизації своєї роботи та створенням власного інтернет-сайту, на якому розмістять законодавчі та нормативні акти, тарифи і план-схему парковок Івано-Франківська. А вони дедалі розширюються. Зокрема, на вісім місць –  парковка на вулиці Незалежності, 3 та на 27 місць – парковка на Привокзальній площі, 1.
Стах МІРЧУК

До міста збіглися собаки
В Івано-Франківську суттєво збільшилась кількість безпритульних тварин.
Стурбованість з цього приводу на вівторковій апаратній нараді в міськвиконкомі висловив в.о. начальника муніципальної інспекції з благоустрою Степан Кукула.
Озвучуючи проблеми невчасного вивезення сміття, прибирання після цього контейнерних майданчиків на територіях ЖЕО №№3, 4, 7 та зменшення темпів відновлення асфальтного покриття проїжджих частин міських вулиць після аварійних розкопок, він не оминув і проблему з безпритульними тваринами. «Таке враження, що зі всіх довколишніх сіл собаки позбігалися до міста», – сказав С.Кукула.
Загалом же, на думку керівника муніципальної інспекції з благоустрою, місто перебуває «в задовільному санітарному стані». Це твердження опосередковано підтримав і міський голова Віктор Анушкевичус: «До Різдвяних свят місто прибрали нормально. З невеличкими недоліками. Але після свят вже чисто не було, – констатував мер. – Та й собаки збіглися до міста колядувати», – пожартував В.Анушкевичус, зазначивши, що проблему безпритульних тварин в місті треба вирішувати терміново.
Наш кор.  
Переглядів: 924 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]