Четвер, 28.03.2024, 16:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 11 » АКЦЕНТИ
10:01
АКЦЕНТИ

Гарантія на відремонтовані дороги — як мінімум 5 років
Вже третій рік поспіль в місті триває активна реконструкція доріг. Цей процес є пріоритетом для більшості депутатів міської ради. Тож до цієї осені вдалося завершити оновлення одразу кількох важливих транспортних артерій обласного центру.
За словами начальника управління капітального будівництва МВК Володимира Ковальчука, впродовж літа в Івано-Франківську вже повністю завершені вибіркові капітальні ремонти вулиць Північний Бульвар, Дністровська, Лепкого та Гаркуші. Зокрема на них вистелено асфальт на площі в понад 19 тисяч метрів квадратних.
Ще майже 10 тисяч метрів квадратних нового дорожнього покриття укладено на вулиці Василіянок — там залишилося завершити благоустрій тротуарів та нанести розмітку. До речі, цю важливу для міста вулицю оновлювали виключно у нічний час. До того ж вперше в історії міста тут працювали одночасно два асфальтоукладальники, що дозволило забезпечити фактично безшовне з'єднання смуг. А це додає покриттю значно більшої довговічності.
У ці дні триває ремонт вулиці Гната Хоткевича та Сагайдачного. Як запевнив виконавець робіт, директор ТОВ «Івано-Франківськавтодор» Андрій Шуневич, гарантія на відремонтовані дороги — як мінімум 5 років. Якість асфальтової суміші підтвердили експерти «Львівської політехніки». Там визнали: міцність нового покриття в два рази вища від необхідної норми.
Однак традиційно ремонти доріг тривають під загрозою замороження — адже наразі у казначействі «зависли» за вже виконані роботи майже 2,5 млн. гривень. Народний депутат України Руслан Марцінків зізнається, що у Києві доводиться постійно “битися” за вже виділені з міського бюджету кошти на ремонт доріг, та результат того вартий: “Незважаючи на велику кризу, яка сьогодні є в державі, та на військовий стан на сході країни, мені доводиться оббивати пороги, аби кошти міського бюджету були спрямовані на ремонти доріг і не блокувались казначейством. Адже у мене та моїх колег, депутатів міської ради від “Свободи”, є однакове бачення та розуміння щодо якісного ремонту доріг в місті. Саме в цьому напрямку ми працюємо. І результат сьогодні громада Франківська вже побачила".

Переглядів: 708 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]