П`ятниця, 26.04.2024, 01:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 12 » АКЦЕНТИ
10:33
АКЦЕНТИ

Промисловців і підприємців очолив депутат міськради


5 червня відбулись звітно-виборні збори Регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців (РВ УСПП) в Івано-Франківській області. Чи не вперше в історії існування РВ УСПП зал засідання ледве вмістив таку велику кількість учасників. За словами засновників спілки, таких зборів не було з 90-х років, коли Україна ще становилася як незалежна держава.
Спершу заслухали звіт в.о. голови правління Валерія Крецула і представника ревізійної комісії про діяльність організації в останні чотири роки, відтак обрали нового голову правління РВ УСПП. Ним став відомий на Прикарпатті підприємець, директор ТОВ «Лігос», депутат Івано-Франківської міської ради  Олег Гончарук. Також регіональне відділення розширило свій кількісний склад, поповнившись новими членами з числа відомих підприємців Прикарпаття.
«Важливо зробити нашого виробника конкурентоспроможним, утримати регіональний ринок і гарантувати стабільні робочі місця. Українська економіка починається з фінансового благополуччя кожної області. Ми повинні підтримати свого місцевого виробника та роботодавця,  а вони повинні бути соціально відповідальними перед своїми краянами. Саме такий симбіоз. Інакшого шляху у нас немає. Європа живе саме так», – зазначив Олег Гончарук.
Оновлена УСПП згуртовує підприємців нашого регіону для вирішення нагальних проблем на місцевому рівні, що виникли через складну економічну ситуацію в країні.
Підприємці (неважливо, чи це малий чи великий бізнес) мають бути захищені від надмірного тиску зі сторони влади. Тому що саме бізнес формує економічний розвиток регіону. Хабарі, корупція — все, що було до цього і не давало вільно розвиватись нашому краю — має залишитись позаду. Україна змінилась, змінюється мислення людей, – зазначали у своїх виступах підприємці.
На Прикарпатті оновлене РВ УСПП під керівництвом нового голови Олега Гончарука стане ланкою між місцевою владою і бізнесом та дієвим центром, де підприємці одержуватимуть підтримку і допомогу у вирішенні своїх питань без зайвої бюрократії.  
В роботі зборів взяли участь представники київського керівництва УСПП, місцевої влади та профспілок області: віце-президент УСПП Мирослав Табахарнюк, заступник голови Івано-Франківської ОДА Любомир Слободян, заступник мера міста Руслан Панасюк,  директор інституту відкритої політики, доктор економічних наук Михайло Довбенко, голова Ради профспілок області Ігор Басюк та інші відомі підприємці, представники влади і громадськості.  
Актив регіонального відділення спілки УСПП отримав відзнаки і нагороди від віце-президента УСПП Мирослава Табахарнюка і заступника голови Івано-Франківської облдержадміністрації Любомира Слободяна.
Наш кор. 

Переглядів: 775 | Додав: bond | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]