Субота, 20.04.2024, 09:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 12 » АКЦЕНТИ
12:38
АКЦЕНТИ
Майданні пристрасті поміж чиновниками

Секретар міської ради вимагає від міського голови радикальних революційних дій, а мер заявляє, що він проти будь-якого радикалізму.

Вівторкова апаратна нарада у міськвиконкомі завершилася скандалом. Публічно розсварилися секретар міської ради Микола Вітенко та міський голова Віктор Анушкевичус.
Розпочалося все з того, що М.Вітенко підтримав оголошення страйку колективом «Єдиного розрахункового центру», наголосивши, що підприємство виконувало відповідне рішення міськради, і звинуватив міського голову у тому, що він замало робить для підтримки революції на київському Майдані.
«Є рішення сесії, і я вважаю правом кожного структурного підрозділу, як мінімум, виходити під час обідньої перерви на мітинг, і, як максимум, оголосити страйк, – заявив М.Вітенко. – На наступній сесії ми заслухаємо звіт про виконання цього рішення міськради: хто відрядив людей у Київ, хто виводив сюди на майдан, хто організував страйк. Замало виходити тут і говорити, що ми європейці. До мене підходили люди і запитували, де міський голова? Чому він нічого не вчиняє? Чому не організовує людей? Того, що ви робите, зараз замало. У мене таке враження, що ви не знаєте тут у Франківську, що там у Києві відбувається».
«Я категоричний противник будь-якого радикалізму, – відповів В.Анушкевичус. – Ви зараз не на майдані, а на нараді у міського голови і не вдавайте з себе великого революціонера. Коли ви говорите, що на сесію міської ради будете викликати всіх керівників і заслуховувати, чи бились вони, чи стояли на майдані, чи, може, скільки грошей дали, то чим ви кращі від влади зі своїм радикалізмом? Страйкувати – це є право, а не обов’язок. Ви взагалі думаєте, що ви говорите? Ви, шановний пане секретар, навчіться культурно поводитися. Хто ви такий, щоб оцінювати мою поведінку?».
«А хто ви такий?», –  почав було  М. Вітенко, але заступник міського голови Руслан Гайда його спинив, взявши за лікоть. У залі засідань міськвиконкому почався шум, бо багатьох присутніх обурила поведінка секретаря міськради. «Нічого страшного, то просто накал пристрастей», – вирішив врівноважити  ситуацію мер.
Никола НЕТРЕБА
Переглядів: 672 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]