Четвер, 25.04.2024, 03:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 13 » АКЦЕНТИ
09:46
АКЦЕНТИ
Голова на місці
З довготривалої відпустки вийшов  очільник  обласної ради Василь Скрипничук




Одразу по поверненню, 29 квітня, Василь Скрипничук разом з іншими прикарпатськими  високопосадовцями взяв участь у виїзній нараді на вулиці Шевченка, а вже наступного дня голова вів сесію облради. Не забарився Василь Скрипничук поспілкуватися і з місцевими ЗМІ. На прес-конференції вів мову про роботу обласної ради за останній місяць, про вулицю Шевченка, про чутки довкола своєї тимчасової відсутності та про бурхливу діяльність ради на чолі з його першим заступником Олександром Левицьким.

Про вулицю Шевченка
Коротко розповівши про життя-буття облради у квітні, Василь Скрипничук поділився  планами обласної влади щодо ремонту вулиці Шевченка в Івано-Франківську. Сьогоднішній стан вулиці він назвав «ганьбою всеукраїнського, навіть всепланетарного масштабу».
«Не можна одну з центральних вулиць, та ще й названу іменем пророка української нації, даруйте за слово, так «розкапарити» і довести  до того стану, в якому вона є зараз. Це не стан, це катастрофа!», – обурювався очільник представницької влади регіону.
За словами Василя Скрипничука, це питання на сесії він поки не піднімав, бо воно ще не розглядалося постійними комісіями депутатів. Запевнив: як тільки, то зразу. І додав, що  гроші на ремонт уже знайшли.
«Якщо говорити про кошти, то голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк на нараді на вулиці Шевченка (29 квітня) взяв на себе усне зобов’язання, що обласна влада виділить 3,5 млн. гривень на ремонт цієї вулиці. Іншу частину виділяє місто», – повідомив Скрипничук.
Обіцяну матеріальну допомогу місту обласна верхівка, скоріш за все, візьме з тих коштів, які Кабінет Міністрів виділив Прикарпаттю на ремонт комунальних доріг.
«Виконавча влада міста Івано-Франківська, скажу м’яко, дещо «переоцінила» свої сили в плані ремонту вулиці Шевченка», – підмітив наостанок голова облради.

Про себе і заступника

Василь Скрипничук також повідав про причини своєї відсутності на посту. Політик одразу спростував чутки про свої закордонні вояжі та відрядження, якесь «не те» лікування та начебто написання ним заяви на звільнення.  
«Я був відсутній три з половиною місяці по хворобі, – зізнався голова ради. – Я мав декілька оперативних втручань, дякувати Богу, вижив і це найбільший мій здобуток.  Закиди про мою політичну чи фізичну смерть, як ви бачите, є не зовсім вдалими і вчасними».
Також Василь Скрипничук зазначив,  що навіть хворіючи, ввесь час тримав руку на пульсі життя місцевого політикуму, слідкував за перебігом сесій по телебаченні. Роботою свого першого заступника Олександра Левицького він цілком задоволений і претензій до нього не має.
«Я не вважаю, що мій заступник когось на щось свідомо провокував», – коротко прокоментував голова.  
«Сподіваюся, що так само толерантно, мирно, тихо, як сьогодні, пройшло наше фінальне третє пленарне засідання. Ми з нашими депутатами будемо працювати і далі, не зважаючи на усі речі», – додав наостанок очільник обласної ради.
Оксана ГЛУШКЕВИЧ

Переглядів: 866 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]