П`ятниця, 26.04.2024, 10:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Лютий » 10 » Політичний хабар?
10:13
Політичний хабар?
Власний сценарій майбутнього України намалював народний депутат від «Батьківщини» Дмитро Шлемко під час зустрічі з прикарпатськими жур-налістами у вівторок. Нардеп висловив думку опозиції, яка обурена нещо-давніми змінами до Конституції України. З його слів, продовження терміну діяльності парламенту поточного скликання до жовтня 2012 року має на меті реалізувати сценарій залишення при владі Партії регіонів та продов-ження терміну Президента Віктора Януковича.  

«Парламенту дали політичний хабар, – запевняє Д.Шлемко. – Влада просто усвідомлює, що йти на вибори у березні цього року небезпечно».
За його словами, ті, хто проголосували за цей закон, просто бояться за свою шкіру. Це і комуністи, і Народна партія Литвина, і «Наша Україна», які не мають впевненості у завтрашньому дні.  Бояться виборів до Верховної Ради і так звані «тушки», які б в такому разі втратили чималі гроші, які їм щомісячно доплачують до заробітної плати.
«Кожен з них ще не доотримав свої гроші. Один мільйон їм дали зразу, а 500 тисяч пообіцяли кожен місяць виплачувати до заробітної плати – по 25 тисяч гривень. За 1 рік і 7 місяців випливає чималенька сума», – стверджує депутат.
«Зараз Президент створює Конституційну асамблею, він хоче розглянути новий проект Конституції і повернутися до парламентсько-президентської країни, – зауважив Дмитро Шлемко. – Таким чином з Януковича хочуть зробити англійську королеву».
Опозиціонер також спростовував звинувачення по двох справах щодо Юлії Тимошенко: про витрачання коштів, наданих в рамках Кіотського протоколу, і про медичні автомобілі «Комбо».
Щодо останніх, то Дмитро Шлемко наголосив: їхнє придбання і не призначалося для невідкладної допомоги, це транспорт швидше для сільської медицини. Наша область отримала 46 таких «Опелів-Комбо». І на підтвердження того, що такі подарунки – це реальна допомога, а не злочин, Дмитро Васильович прочитав кілька схвальних відгуків керівників медичних закладів Прикарпаття.
«Юлію Тимошенко хочуть засудити. Хоча б умовно. Щоб позбавити можливості брати участь у виборах. Саме цього домагається нинішня влада», – переконаний бютівець.
Дмитро Шлемко також зазначив, що сьогодні боротьба за лідерство в опозиції є безглуздою, бо на часі – «мобілізувати всі сили». Але більшість опозиціонерів просто не витримують протистояння з владою, бо шукають теплого політичного місця.  Народний депутат також повідомив, що ні з якими партіями «Батьківщина» не веде перемовини про об’єднання, бо є самодостатньою силою і не сумнівається у перемозі на майбутніх парламентських виборах. Але готова до влиття інших партій, першою з яких може бути «Реформи і порядок».
Не втримався політик і від економічних прогнозів і розповів про невтішну перспективу України, про невдоволеність підприємців, пенсіонерів, студентів, про інфляцію — прогнозовану і реальну.
Мар’яна РИНДИЧ
Переглядів: 1124 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]