П`ятниця, 26.04.2024, 19:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 14 » Опитування
12:13
Опитування
Чи є для вас актуальним питання схуднення?

Вікторія, підприємець:

– Ні, не є. Я багато не їм, бо економлю гроші (сміється)… А якщо серйозно, то у мене дуже добрий обмін речовин, можливо тому, що я довгий час займалась спортом. Тому я спокійно одягаю прилягаючий одяг та не соромлюсь влітку на річці загоряти в купальнику.

Тимофій, поет:

– Чесно кажучи, я собі дуже подобаюсь, от тільки живіт у мене, скажімо так, не дуже плоский… Тобто, він швидше кавун нагадує. Але в цьому всьому винна моя дружина, бо вона дуже смачно готує, а я – слабка людина, і не можу не їсти, щоб її не образити!!! Та, насправді, я вже приглядаюсь, до якого б то тренажерного залу прибитись, а то в дзеркало на себе дивитись тяжко, особливо, у профіль.

Степан Васильович, лікар:
– Ні, я не маю потреби у схудненні. Я регулярно займаюсь спортом, люблю здорове харчування, не зловживаю нічим шкідливим і ненавиджу фаст-фуди. Звісно, ще й генетика тут робить свою справу, – у мене ніхто в родині не страждав від надлишкової ваги.

Світлана, технолог:
– Для мене це питання було актуальним рік тому. Я після народження третьої дитинки дуже набрала вагу, і це мені не додавало настрою. Одна мудра людина порадила мені хороший фітнес-клуб. Я не дуже вірила, що це дієво, але спрацювало! Я полюбила фітнес, він додавав мені адреналіну, тож відпала потреба у поїданні солодощів. За півроку я скинула п'ятнадцять кілограмів, чого і вам бажаю (звісно, якщо вам це потрібно). Крім того, я позбулась болю в спині та набряків на ногах.

Василь, водій:

– Я би не проти скинути з десять кілограмів, але, як один казав, «і сила є, і воля є, а сили волі немає». Отаке й моє. Цілий день за кермом, ввечері стомлений приходиш додому, одна радість – поїсти досхочу, і спати. От воно і відкладається «про запас». Мені якби якусь дієту, але таку, щоб між прийомами їжі вживати.
Переглядів: 656 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]