П`ятниця, 26.04.2024, 05:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Серпень » 28 » НАСАМПЕРЕД
10:09
НАСАМПЕРЕД

Не пройшов «фейс-контроль»
Працівники «Івано-Франківського ЛРЗ» відмовилися впускати новопризначеного керівника на територію заводу та вийшли на протест під облдержадміністрацію
Трудовий колектив державного підприємства ПрАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод» виступив проти призначеного наказом міністра  інфраструктури нового директора заводу. Олександра Кучерука, що у вівторок прибув на завод для представлення разом із заступником профільного міністра, працівники не впустили на територію підприємства.
«У нас є чинний керівник – Ярослав Григорович Ленів, і в його зміні колектив не вбачає потреби, – пояснив журналістам заступник голови профкому, начальник юридичної служби ІФЛРЗ Михайло Остап’юк. – Зараз підприємство працює прибутково, виконує фінансовий план, справно платить податки. Нещодавно ми отримали нове замовлення на 48 мільйонів гривень».
Крім того, кадрову подію працівники ЛРЗ відразу пов’язали із майбутньою приватизацією заводу, яку уряд запланував здійснити до кінця цього року. Мовляв, про нового очільника люди дізналися лише в день представлення. Згодом виявилося, що менеджер не місцевий, а з Дніпропетровська.  У місцевих ЗМІ навіть з’явилась інформація про те, що новий керівник є кумом одного із заступників профільного міністра.  
«Тому колектив проти нового керівника», –  резюмував Михайло Остап’юк.
Того ж дня «локомотиворемонтники» з плакатами «Ні приватизації!», «Колектив проти зміни керівника без підстав» і т.д. прийшли під «білий дім» та вимагали зустрічі із головою ОДА Андрієм Троценком.  Губернатор прийняв колектив заводу та запевнив людей у своїй підтримці.
«На жаль, обласна державна адміністрація не має прямого впливу на призначення керівництва ПрАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод», – переконував Андрій Троценко. –  Пропонуємо вам підготувати листа на ім`я міністра про ситуацію, яка склалася на підприємстві, а ми зі свого боку сприятимемо, щоб він якнайшвидше потрапив до адресата».
Очільник області також звернувся до правоохоронних органів з вимогою невідкладно вивчити ситуацію і надати оцінку з точки зору законності. На даний час представники силових відомств області вивчають ситуацію на заводі.
О.Г.

 

Переглядів: 558 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]