П`ятниця, 26.04.2024, 16:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Березень » 25 » Весна прийшла красиво
08:52
Весна прийшла красиво
Прихід весни Івано-Франківськ зустрів аж двома конкурсами краси: «Містер Івано-Франківська» та «Пані Прикарпаття». 4 березня відбувся конкурс для чоловіків, в якому взяли участь 10 юнаків-студентів навчальних закладів міста. Гучні нестримні овації та переповнена зала захоплених дівчат та жінок засвідчили, що свято удалось на повну. Екстравагантні, сексуальні, романтичні, іронічні, винахідливі, артистичні, інтелектуальні, стильні, мужні… Це все наші прикарпатські хлопці, які удостоїлись звань «містерів» кожен тієї чесноти, яку йому приписали журі.

Для знайомства з глядачами франківські джентльмени впевнено і граційно вийшли у ділових костюмах. Свої таланти та винахідливість учасники продемонстрували, виконуючи домашнє завдання. Кожен із юнаків дивував своїми вміннями: спортивні і бальні танці, виконання пісень та гра на гітарі,  театральні сцени, силові трюки, кумедні фокуси... Найбільше глядачів здивував своєю силою та сміливістю Тарнавський Микола, який розбивав скляні пляшки об голову, а одним ударом руки розтрощив три цеглини. Правда, цей «талант» трохи зіпсував йому вроду – хлопець розбив чоло, зате удостоївся звання «Містер Мужність».
Зрозуміти жінку, а особливо здогадатись, про що вона думає – чи не найскладніше завдання для чоловіків. Ось таке випробовування влаштували і для учасників конкурсу, де вони мусили інтуїтивно відчути себе жінкою і відповісти, як би вони повелись у певних, на перший погляд чоловіка, «неважливих» ситуаціях. Але по-справжньому оцінити красу юнаків глядачі змогли під час пікантного номера «Топлес», коли містери вийшли у фраках, метеликах і… плавках. Вихор оплесків, вигуки та свист супроводжували демонстрацію чоловічої краси.    
Наша міліція не тільки інтелектуальна, але й красива. Принаймні майбутній офіцер, студент Прикарпатського юридичного інституту Львівського університету внутрішніх справ Михайло Лучинський, який і став «Містером Івано-Франківська–2010». Так визначили журі, а глядачі наділили номінацією «Містер глядацьких симпатій» Романа Семака, який вразив публіку екстравагантними трюками на велосипеді. Юнаки весь рік носитимуть почесне звання найкрасивіших франківчан, а також представлять наше місто на конкурсі «Містер Західної України-2010», який відбудеться у червні.
Мар’яна Риндич
Переглядів: 1050 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]