П`ятниця, 29.03.2024, 00:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 13 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
11:20
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
З В Е Р Н Е Н Н Я
депутата міської ради, голови фракції «Партії Регіонів» в Івано-Франківській міській раді Ігоря Дутки
щодо ганебної поведінки депутата опозиції в Івано-Франківську, представника парламентської фракції „Удар” Романа Чернеги


В суботу, 27 липня, в місті Івано-Франківську трапився безпрецедентний випадок. Під час автопробігу з нагоди 69-ої річниці визволення Івано-Франківська від нацистських окупантів депутат ВР від партії „Удар” Р.Чернега вдарив у присутності свідків безпомічного хлопця-інваліда за те, що депутату треба було почекати три хвилини на світлофорі, пропускаючи учасників акції.
Замість того, щоб вибачитись за цю ганебну ситуацію, нардеп-ударівець обрав шлях брехні. Спочатку він поширив через інтернет ЗМІ неправдиву інформацію, в якій вказав що в час, коли трапився даний інцидент, він перебував в зовсім іншому місці. Згодом, після розповсюдження в соцмережах відеоматеріалів з відеорієстратора за його безпосередньої участі, ним була подана вже інша версія – він таки був, але нікого не бив. Не виключено, що незабаром ми почуємо від Романа Чернеги і ще десяток варіантів перебігу тих подій. Не виключено, що нардеп зможе вийти сухим із води.
Показово, що за тиждень, який пройшов після інциденту, „Удар” не зміг набратися мужності, аби вичавити з себе слова, принаймні, формального осуду дій Романа Чернеги. Тобто В.Кличко, який прийшов у політику з доволі травматичного виду спорту, мабуть, не знає або ж не підказали його опікуни, що кулаки – це свідчення ідейної слабкості. Адже саме відсутність зрозумілої партійної тактики, шарахання у царині ідеології, невиразність у публічній площині самих лідерів „Удару” породжує у депутатів -„ударівців” особисту агресію. Час спливає, а політичне майбутнє проекту В.Кличка залишається у мареві. Ставки на лідера-боксера не виправдовуються, тому свою непевність пересічні депутати „Удару” зривають на інвалідах. 
Ми, депутати міської ради, заявляємо, що така поведінка неприпустима для людини, яка є представником інтересів українського народу. Адже народний депутат по своєму статусу має бути взірцем дотримання законності і подавати іншим приклади етичної поведінки. Який же приклад демонструє українському суспільству Роман Чернега? Приклад домінування фізичної сили та вседозволеності?
Мандат народного депутата та депутатська недоторканість не дає права жодному парламентарю незалежно від характеру політичної сили, яку він представляє, піднімати на людину руку, тим паче на інваліда.
Нещодавно Роман Чернега разом із жителями Врадіївки виступав проти міліцейського свавілля. Він разом із учасниками акції став на захист прав і свобод українців. А хто ж сьогодні захистить народ від свавілля, яке чинить сам народний депутат? Поруч з цим сьогодні Партія В.Кличка наполегливо вимагає відставки глави МВС В.Захарченка у порядку відповідальності за дії міліціонерів, котрі побили дівчину у Миколаївській області. Проте питання „політичної відповідальності” за дії підлеглих цією ж мірою стосується пана В.Кличка. Адже саме він привів у свою депутатську команду таку людину як Роман Чернега. Водночас, коли до відповідальності треба притягати „своїх”, то наполегливість і принциповість „Удару” швидко зникає.
ПАРТІЯ РЕГІОНІВ засуджує огидні дії представників опозиції та вкотре звертається до п. В.Кличка з вимогою дати чітку оцінку, тому що вчинив Роман Чернега.         
Просимо винести на розгляд засідання своїх партійних органів дане питання, за результатами якого притягнути народного депутата Романа Чернегу до партійної відповідальності за аморальну поведінку.
Наголошуємо, що такій людині не місце не тільки на посаді народного депутата України, але в лавах політичної сили, яка виступає за дотримання та захист прав людини.

Ігор ДУТКА, депутат Івано-Франківської міської ради,
 голова фракції «ПАРТІЇ РЕГІОНІВ» в міській раді


 





Переглядів: 675 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]