Четвер, 28.03.2024, 12:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 18 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
11:59
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Світлана Оришко,  депутат міської ради, фракція ВО «Свобода»

Моя мета – зробити наше місто об’єктом гордості для кожної людини, яка тут мешкає
Депутатська діяльність – це не тільки участь у роботі сесії міської ради. Поєднуючи добросовісне виконання своїх обов’язків та активну участь у суспільному житті міста, я, депутат міської ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Світлана Оришко, залишаюся небайдужою до проблем населення.
Так, активно долучилася до роботи із мотивування сумлінних платників комунальних послуг. Їх відзначили у Єдиному розрахунковому центрі, де відбувся розіграш призів серед сотні іванофранківців. Щасливчикам підготували у подарунок побутову техніку. А найголовнішим призом за сумлінну сплату комунальних послуг стала придбана мною мальовнича картина з карпатським пейзажем, автором якої є івано-франківський художник Михайло Тимчук. Кошти від продажу полотна пішли на реставрацію понівеченої ікони "Христа-Пантократа", намальованої ще у 19 столітті невідомим художником.  
 Продовжуючи ланцюг благочинності у релігійній сфері, також була координатором проекту на вулиці Вірменській зі встановлення пам’ятника Першій українській церкві, збудованій у 17 столітті за кільканадцять метрів від теперішнього пам`ятного знаку, та облаштування скверу. Встановлення пам`ятника — це ще й свого роду гарантія, що на місці скверу не виросте чергова багатоповерхівка.
Вважаю, що немало зусиль слід докласти для покращення благоустрою краю, а саме для вирішення дорожньо-транспортних проблем. Зокрема, в нашому місті є чимало небезпечних перехресть чи інших ділянок доріг, де часто трапляються дорожньо-транспортні пригоди через неврегульованість транспортного руху. Одна із таких небезпечних ділянок зосереджена в мікрорайоні Пасічна (між Калуським шосе та вулицею Хіміків). Саме на цьому місці з моєї ініціативи має з`явитися світлофор, сподіваємося, вже до кінця цього року. Мушу зауважити, що такого роду питання непросто вирішується, тому що саме ця траса має стратегічне значення.
Прибудинкова територія та двори також доволі важлива тема. На звернення мешканців багатоповерхівок на Південному бульварі встановлено дворове освітлення.
Соціальний напрям – не меш важлива для мене галузь. Не так давно в одному із клубів Івано-Франківська сталась трагічна подія, внаслідок якої була травмована Вікторія Пилипів. Мною було частково профінансоване лікування та оздоровлення цієї талановитої спортсменки. Також регулярно підтримую мешканців хоспісу, яким впродовж кількох років надаю матеріальну допомогу, а також різноманітні засоби гігієни та продукти харчування. Велику увагу приділяю підтримці талановитих особистостей. За мого сприяння дует бандуристки і баяніста «Діалоги» Івано-Франківської обласної філармонії отримав можливість взяти участь у музичному фестивалі у Словаччині без фінансових перешкод.
На мою думку,  дитяче дозвілля – один із основних напрямків у співпраці міської влади та бізнесменів, тому радо відгукуюсь на звернення жителів щодо облаштування дитячих майданчиків чи відпочинкових зон. Результатом нашої співпраці стало встановлення дитячого майданчика в мікрорайоні Матейки-Коновальця.
Хочу зауважити, що я не зупинюся на досягнутому. Так, було зроблено чимало, але ще безліч проблем потребують вирішення, і моя мета – зробити наше місто об’єктом гордості для кожної людини, яка тут мешкає.
Переглядів: 622 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]