Четвер, 25.04.2024, 01:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Листопад » 3 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
12:14
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Молодеча енергія і незламна віра в добре діло – запорука успіху

Мар’ян Вагилевич, депутат міськради, фракція ВО «Свобода»


Про те, що нинішній склад міської ради доволі помолодів, порівняно з минулими скликаннями, говорилося доволі багато. Вік новообраних депутатів викликав жваве обговорення і чималі дискусії. Хтось стверджував, що «молодняк» не готовий до такої серйозної роботи, мотивуючи позицію недостатнім досвідом, хтось впевнено заявляв, що молодість – це не недолік, а досягнення. Одним словом, усе як завжди: є ті, що вірять в успіх, а є ті, хто навіть не допускає думки про позитив. Безумовно, досвід – це добре. Але мене завжди турбувало питання, таке собі співвідношення молодість-досвід. Чи завжди досвід прямо пропорційний віку? Питання риторичне… В кожної людини зокрема є свій багаж знань, набутих у різних ситуаціях. Але й люди є різні.
Що стосується мене особисто, то пригадую, як вперше стояв у сесійній залі, складав присягу, робив свій перший крок у вир громадської роботи. Чи уявляв собі всю її суть в ту хвилину… Не знаю… Але знаю одне, робота – це завжди навантаження, часто рутина, замкнене коло, виснаження, досягнення і поразки, втрати і здобутки. Але завжди – результат. Я переконаний, що особисто мені мій вік завжди тільки допомагав. Запаси енергії і впертість у досягненні поставленої мети не раз буквально штовхала у чергові рутинні справи, які потребували негайного вирішення. Адже, звернення громадян – основний стимул.
Так, витрачаючи чимало емоційного і фізичного здоров’я у щоденних клопотах, депутатам, як і всім людям, хочеться поновити сили. І для нас, «свободівців», є свій шлях –  це спорт. І це цілком закономірно. Бо ні для кого не секрет, що запорукою здоров’я, сили і твердого духу є саме спорт. «Свободівці» в чисельному складі входять у збірну команду депутатів. Першим моїм, як і моїх побратимів, бойовим спортивним хрещенням була спартакіада серед управлінь,відділів виконавчого комітету, депутатів Івано-Франківської міської ради (фракцій) та збірної команди Верховинської райдержадміністрації. А відбувалися ці змагання у квітні. Варто зазначити, що дебют нам вдався, адже зайняли призові місця. Але найбільше запам’ятався візит у Польщу з метою ознайомлення з рядом спортивних і рекреаційних об’єктів, які реконструйовано і модернізовано у Варшаві. Відвідавши ряд спортивних закладів, залів та стадіонів, а на прощання візиту зігравши товариську гру з місцевими депутатами, отримали не тільки багаж теоретичних знань, але й наочний приклад розвитку і підтримки спорту, а найголовніше – конкретний стимул реалізації побаченого в життя. Тож далі буде…
Ось так молодість та енергія включається в рутинну роботу з вирішення важливих проблем міста, а спортивний дух допомагає у чіткій позиції і впертому досягненню поставленої мети.
Переглядів: 756 | Додав: bond | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]