Четвер, 28.03.2024, 23:54
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Квітень » 20 » Толоки триватимуть
17:33
Толоки триватимуть
В Івано-Франківську розпочався місячник благоустрою. До Великодня та Дня міста обласний центр упорядковують не тільки комунальники.

«Ми розробили комплекс заходів і в рамках місячника благоустрою запланували виконати дуже великий обсяг робіт, – каже начальник міськжитлокомунгоспу Василь Білик, – більшість з яких припадатиме на «Спецкомбінат», «Зелене господарство», ДРЕУ та ЖЕО.  
Але допомогти комунальникам у наведенні порядку має й громада. Минулої суботи відбулася перша міська толока, в якій, за підрахунками В.Білика, взяло участь понад 2,5 тис. осіб – представників міської й обласної влади та їхніх структурних підрозділів, які прибрали 164 гектари території.
Чиновники апарату міськвиконкому на чолі з міським головою Віктором Анушкевичусом впорядковували парк на вул. Молодіжній, де посадили 20 молодих дерев. Працівники фінуправління й держказначейства працювали у сквері «Княгинин». Управління освіти розчищало озера на вул. Дорошенка і С.Стецько та прилеглу до них територію, а департамент соціальної політики – береги міського озера й річок. Міські кладовища прибирали працівники управлінь архітектури, капітального будівництва, економічного розвитку, громадського формування «Штаб». Працівники охорони здоров’я наводили лад на територіях медичних закладів, а комунальники – комунальних підприємств.
«Люди зі всією серйозністю поставилися до загальної толоки і виконали значний обсяг робіт, але не все заплановане вдалося зробити, тому ми продовжуватимемо працювати кожен день, щоб до Дня міста зробити все. Це реально», – переконаний В.Білик.
«Толока, в принципі, вдалася. Але не все ще зроблено. Тому 30 квітня відбудеться ще одна толока, щоб підчистити всі «хвости», – повідомив В.Анушкевичус і наголосив, що важливо не лише раз на рік всією громадою наводити лад, а й потім підтримувати чистоту. Не смітити й дбайливо ставитись як до власного подвір’я, так і до громадських місць відпочинку – скверів, парків, вулиць, озер, річок та їх берегів».
Стах МІРЧУК
Переглядів: 857 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]