Середа, 24.04.2024, 12:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 8 » ТЕТ-А-ТЕТ
10:36
ТЕТ-А-ТЕТ
Оксана Романчук:
«Чоловік мені більше подобається як юрист, а не як чиновник»


Газета «Західний кур’єр» продовжує знайомити читачів з сім’ями відомих бізнесменів та політиків Прикарпаття. Адже кожна людина цікава не лише своїми здобутками, а й тим, що складає її особистість. Тож предметом нашої розмови є те, що, як правило, залишається поза кадром…
Сьогодні в гостях рубрики «Тет-а-Тет» – дружина екс-заступника губернатора Івано-Франківської області, ексцентричного політика, керуючого партнера відомої юридичної компанії «Moris Group» Андрія Романчука Оксана.


–    Пані Оксано, розкажіть, як зародились ваші стосунки з Андрієм Романчуком?
–    Ще будучи студенткою, я почала працювати у Благодійній громадській фундації імені Короля Юрія. Спочатку – як волонтер, просто допомагала у деяких проектах. І якраз у тому приміщенні знаходився офіс юридичної фірми «Lex Consulting», з якої й починався професійний шлях Андрія. Там ми й познайомились. Спочатку у нас з Андрієм були ділові стосунки, я сприймала його як одного з шефів, довго говорила на «ви». Але якось у червні 2004 року Андрій запросив мене на каву і після того у нас зав’язались вже більш дружні стосунки, які згодом переросли у кохання. Разом з тим, що Андрій дуже привабливий і харизматичний чоловік, він був ще й дуже галантним кавалером. Компліменти, квіти, приємні сюрпризи… Інколи він просто несподівано приїжджав і «викрадав» мене на кілька днів десь у гори чи в якесь інше романтичне місце. Через три роки ми повінчались.
–    А як розвивався сюжет стосунків після одруження?
–    Одружились ми 28 квітня 2007 року, а вже в листопаді Андрій припинив роботу в адміністрації і відкрив центральний офіс юридичної компанії «Moris Group» у Києві. До речі, на весіллі його дружба сказав тост, щоб через рік ми запросили їх на хрестини. Побажав, як у воду дивився. Рівно через рік, на першу річницю весілля 28 квітня 2008 року ми охрестили синочка Володимира. Три роки ми жили на два міста. Обоє наших дітей народились у Івано-Франківську, перші місяці ми провели при підтримці батьків. І лише у березні цього року ми остаточно переїхали до Києва. 
–    Ми знаємо Андрія Володимировича як успішного юриста та харизматичного політика.  А який він чоловік і батько? Як розподіляєте домашні обов’язки?
–    У Андрія сильний і водночас добрий характер, він – чоловік зі стрижнем. Ми завжди можемо розраховувати на його опіку, підтримку і захист. Дітки для нього – сенс і втіха життя. У нього дуже енергоємна робота, яка потребує багато сил. Тому я намагаюсь не обтяжувати його домашнім побутом. Володя вже пішов у садочок, а з Даринкою мені няня допомагає.
–    Чи є у вас власні сімейні традиції?
–    Ми обоє виховані у традиційно галицькому дусі, тому підтримуємо всі звичаї, притаманні для прикарпатських сімей. Також для себе запровадили традицію кожного року святкувати річницю нашого одруження. І намагаємось хоча б  день провести у Парижі, де ми побували одразу після весілля. 
–    Як ще проводите дозвілля? Де відпочивали цього року?
–    Вихідні ми переважно проводимо за містом. Виїжджаємо кудись на пікнік чи на екскурсію. А взагалі я дуже люблю море, а Андрій – гори. Тому намагаємось за період відпустки побувати і на морі, і в горах. Цього літа ми мали короткий відпочинок  у Греції, після того решту відпустки провели в Івано-Франківську. Після Нового року партнери фірми з сім’ями їздили на екскурсію до Відня. 
–    Столиця диктує власні правила життя. Як змінилось ваше життя після переїзду до Києва?  Не сумуєте за домом?
–    Коли ми переїжджали до Києва, я думала, що буде важко, адже в Івано-Франківську залишились наші батьки, родичі, друзі. Але потім зрозуміла: мій дім там, де моя сім’я. Я дуже рада, що ми нарешті щодня разом. Щоденний контакт обох батьків з дітьми – ось фундамент міцної сім’ї.
–    Яке коло спілкування у вашого подружжя. З ким ви товаришуєте?
–    У нас різні друзі… Ще зі шкільних та студентських років. Ми всі перекумились, адже у багатьох вже є дітки.
–    Щодо кумівства: чи правда, що ваш чоловік – кум відомого прикарпатського олігарха Олега Бахматюка…
–    Так, Андрій є хресним батьком Олегового сина Данилка, якому у жовтні виповнюється 4 рочки. Ми здавна підтримуємо гарні стосунки з сім’єю Бахматюків.
–    Вже майже 4 роки Андрій Романчук не займає чиновницької посади. Як легше жити – при владі чи поза?
–    Той період, коли Андрій працював заступником голови ОДА, був найважчим у нашому житті. Це був так званий іспит для наших стосунків. Влада – це, перш за все, велика відповідальність. Він постійно був напружений, заклопотаний, неспокійний. А ось в юриспруденції Андрій – як риба у воді. Мені більше подобається чоловік як юрист, а не як чиновник.
–    Зараз Андрій Романчук є членом партії «Фронт змін», лідер якої Арсеній Яценюк стрімко набирає рейтингів. У випадку його перемоги Андрій Володимирович повернеться до влади?
–    Не знаю, які там розрахунки у партії, але від чоловіка я не чула про наміри повертатись до влади. На мою думку, він зараз на своєму місці: де отримує задоволення від роботи, де є гарні перспективи професійного росту, де його поважають і цінують. Він налагодив серйозний юридичний бізнес, тому не думаю, що Андрій знову шукатиме ризиків. Принаймні, я б цього не хотіла. 
–    Після звільнення з ОДА Андрій Романчук розпочав серйозний юридичний бізнес. Сьогодні компанія «Moris Group» є однією з найвідоміших юридичних фірм України. Хто допомагав зі стартовим капіталом, хто був так званим «бізнесовим учителем» для Андрія?
–    Ще у 2004 році Андрій став співзасновником юридичної фірми «Lex Consulting» в Івано-Франківську, яка з 2009 року працює під брендом «Moris Group». Коли у 2007 році Андрій пішов з адміністрації, він разом зі своїми партнерами прийняв рішення відкрити центральний офіс компанії у Києві і розширити географію діяльності. Звичайно, це був дуже ризикований крок. Стартовим капіталом стали солідні клієнти, з якими уже на той час співпрацювала фірма. Весь кістяк «Moris Group» – це хлопці й дівчата з Івано-Франківська, які працювали з Андрієм в Івано-Франківській ОДА та в фірмі «Lex Consulting». Успіх фірми є результатом важкої, «чорної» праці… у білих сорочках.  
–    Чи легко бути дружиною правознавця? Ви укладали шлюбний контракт з Андрієм?
–    Нелегко, адже його просто неможливо переконати (сміється). На кожен мій закид він має десять своїх переконливих аргументів… Але, насправді, як може бути важко бути дружиною того, кого ти любиш? У нас щирі і справжні почуття, тому про контракти ми навіть ніколи не говорили.
–    Яке сьогодні у вас матеріальне становище?
–    Забезпечене. Зараз ми живемо на орендованій квартирі у Києві, у нас є автомобіль, яким в основному користуюсь я з дітьми. Чоловік повністю забезпечує нашу сім’ю, тому мені не доводиться думати про заробляння грошей. Але найбільша цінність нашої сім’ї – у щирості почуттів, адже подружнє щастя не залежить від кількості грошей.
–    Кажуть, гарний вигляд чоловіка – ознака хорошого смаку дружини. Чи допомагаєте ви підбирати вбрання чоловікові?
–    Ні. Хіба інколи раджу, яка краватка краще пасує до тієї чи іншої сорочки. В Андрія свій стиль і він краще за мене знає, що і куди одягнути. 
–    Чи має погані звички Андрій Романчук?
–    Колись він дуже багато палив. Але вже більш як два роки не палить узагалі. Хіба час від часу розпалить якусь сигару чи люльку. Інших шкідливих звичок немає.
–    Як ви доглядаєте за собою: дієти, спорт, салони краси?
–    Я займаюсь аквафітнесом, який дозволяє підтримувати фізичну форму в тонусі. Також маю два тренажери на всі групи м’язів – Володю і Даринку. У кого є маленькі дітки, той мене зрозуміє.
–    Ваші плани на майбутнє? Можливо, відкриєте свій власний бізнес – якийсь салон краси чи модний бутік?
–    Найперше – плануємо купити власну квартиру у Києві. Потім – дати добру освіту і традиційне виховання дітям. Особисто я ще не вирішила, чим буду займатись. За освітою я магістр англійської філології, але за своєю спеціальністю ніколи не працювала. Власний бізнес? Можливо… Але це точно не будуть салони чи бутіки. Я ще маю час визначитись. Поки Даринці не виповниться три рочки, ніякої роботи не шукатиму.
Мар’яна РИНДИЧ

ДОСЬЄ
Романчук Оксана Олегівна
Вік: 1982 р.н.
Освіта: у 2005 році закінчила факультет романо-германської філології ПНУ ім. В. Стефаника
Робота: директор Благодійної громадської фундації імені Короля Юрія
Чоловік: Романчук Андрій Володимирович
Одружені: 4 роки
Діти: Володя (3 роки), Даринка (1 рочок)
Хобі: куховарити
Життєве кредо: Кожен день твого життя – унікальний. Насолоджуйся ним сповна!


РЕЦЕПТ ВІД СІМ’Ї РОМАНЧУКІВ

Сирник
 200 г подрібненого бісквіту (зазвичай беру печиво до кави),  100 г вершкового масла,  3 яйця,  500 г сиру (бажано вершкового),  100 г цукру,  150 мл вершків,  1ст. л. борошна.
Скласти печиво в пакет і качалкою максимально подрібнити. Розігріти масло на невеликому вогні та додати до нього бісквітні крихти. Змастити форму та викласти в неї суміш. Поставити в духовну на 20 хв. (темп.1500С).
Окремо розділити білки та жовтки. Сир вимішати і додати цукор, вершки, лимонний сік і борошно. Все добре перемішати. Потім до сирної суміші додати збиті білки і знову все вимішати.
Вилити сирну масу на бісквітний корж та поставити в духовку на 50-55 хв. Щоб поверхня не потріскалась, залишити у вимкненій духовці, поки не захолоне.
Перед подачею можна прикрасити лимонною цедрою або цукровою пудрою.
Переглядів: 1682 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]