П`ятниця, 19.04.2024, 19:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 29 » СПОРТ
09:53
СПОРТ
Напередодні старту

Футболісти франківського «Урагану» завершують підготовку до чемпіонату країни. Цими днями обидва склади команди повертаються з Польщі, де кожен з них мав власний графік підготовки. Зокрема, «дублери» випробували свої сили у грі з кращими командами сусідніх держав.

«Ураган» в Польщі «роздвоївся». «Основа» займалася у містечку Ярослав. «Дубль» вирушив до Бєльсько-Бялої на «Кубок Бескидів», який проводився вп’яте. У двох попередніх сезонах головний приз турніру розігрували українці – «Ураган» і львівська «Енергія». Обидва рази ураганівцям діставалося «срібло». Затяті суперники не оминули зустрічі і цього разу. Та тепер лише у поєдинку за п’яте місце…
Дублерам «Урагану» було важко на рівних суперничати з опонентами. І все ж після поразок у стартових зустрічах від рівненського «Кардинала» і чеської «ЕРА-ПАК» вони зуміли взяти гору над хожувським «Клірексом». Це дозволило підопічним Івана Скіцка посісти у груповому турнірі третю сходинку.
У паралельній групі третьою фінішувала «Енергія», котру випередили словацький «Словматік» і місцевий «Рекорд». «Основа» ж провела тільки один поєдинок. На початку збору підопічні Сергія Гупаленка здолали польського чемпіона – «Віслу Кракбет» (4:2).   
Новий футзальний сезон стартує в Україні цієї суботи. У грі за суперкубок зійдуться харківський «Локомотив» і львівська «Енергія». Чемпіонат України розпочнеться 7 вересня. Як ми вже повідомляли, склад його учасників і формула проведення не зазнала жодних змін. Незмінним залишився й стартовий суперник «Урагану». Жереб знову нам обрав луганський ЛТК. Гра відбудеться в Івано-Франківську. Сподіваємося, на цьому аналогії з попереднім сезоном завершаться.
А от матчі другого туру відбудуться аж наприкінці вересня. Тритижнева перерва пов’язана з участю національної збірної у матчах плей-офф за вихід у фінальну частину чемпіонату світу. Втім, докладніше про наступний сезон поговоримо наступного разу.
«Ураган-2» на «Кубку Бескидів»: «Кардинал-Рівне» - 0:3, «ЕРА-ПАК» Хрудім – 3:8 (голи: Пелех, Королишин, Боргун), «Клірекс» Хожув – 3:2 (Зварич, Миколюк, Горпинич), «Енергія» Львів – 2:10 (Горбатий, Боргун).  
Переглядів: 596 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]