П`ятниця, 19.04.2024, 05:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Лютий » 2 » СПОРТ
12:38
СПОРТ
І що то за напасть...
Травми продовжують переслідувати гравців «Урагану»


Після останнього матчу чемпіонату країни з харківським «Локомотивом» і без того переповнений лазарет франківського клубу поповнив Микита Тменов. Столичні фахівці діагностували у нього розрив зв’язок коліна. Приступити до тренувань гравець зможе не раніше травня.

Травма Тменова, втім, не найскладніша з-поміж тих, що випали на долю «ураганівців» у поточному сезоні. На початку року було прооперовано кандидата до лав національної збірної Романа Кордобу – у нього закритий перелом лівої ноги. У березні він лише почне ставати на ногу і отримувати невеликі навантаження під пильним наглядом фахівців. У цьому сезоні Кордоба і Тменов «Урагану» вже не допоможуть.
Також не відомо, чи встигнуть повернутися в стрій до завершення чемпіонату бразильці Біро Жаде і Ділву. Біро Жаде, який є одним із помічників керманича команди Сергія Гупаленка, повернувся з Бразилії, проте до тренувань ще не приступив. Ділву після схожої травми і проведеної операції проходить реабілітацію на батьківщині.
Дещо веселіші справи у Романа Кіндратіва, котрий травмував стопу. За оцінками медичного штабу «Урагану», він зможе приступити до тренувань через три-чотири тижні. Найшвидше ж повернуться у стрій Петро Шотурма і Андрій Сімка. Вони вже розпочали заняття з основним складом.
В інтерв’ю клубному сайту лікар команди Михайло Даньків запевнив, що команда за будь-яких прикрих обставин не падає духом і не здається. І, тим паче, жодного страху перед виходом на майданчик у хлопців немає. Кожній грі вони віддаються до кінця.
Про якусь систему у зазначеній смузі травм, одначе, не йдеться. Враження таке, ніби нам наврочили, – зауважив в одному з інтерв’ю «ураганівець» Євген Валенко. – В багатьох випадках хлопці травмувалися, як кажуть, на рівному місці, коли й суперників поблизу не було…

Сторінку підготував Володимир ГОРОЩАК

  
Переглядів: 629 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]